A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №без номеру «ПОРЯДОК ДЕННИЙ»

Кількість переглядів: 111
Скликання: 8 скликання
Сесія: 3 позачергова сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 20.01.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: без номеру
Назва документу: ПОРЯДОК ДЕННИЙ
Прикріплені файли:

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

третя позачергова сесія Нововасилівської селищної ради

восьмого  скликання 20.01.2021 року

 

1. Про зміну найменування та затвердження Статуту в новій редакції Ганнівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Запорізької області.

2. Про зміну найменування та затвердження Статуту  в новій редакції  Ганно – Опанлинського  навчально – виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад  І –ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»  Нововасилівської селищної ради Запорізької області.

3. Про зміну найменування та затвердження Статуту  в новій редакції  «Новоспаська загальноосвітня  школа І –ІІІ ступенів»  Нововасилівської селищної ради Запорізької області.

4. Про зміну найменування та затвердження Статуту і Положень в новій редакції опорного навчального закладу «Нововасилівський навчально – виховний комплекс «Спеціалізована школа І – ІІІ ступенів – позашкільний навчальний заклад «Гармонія» Нововасилівської селищної ради Запорізької області і його філії.

5. Про зміну найменування та затвердження Статуту в новій редакції комунального закладу «Нововасилівська дитяча музична школа» Нововасилівської селищної ради Запорізької області.

6. Про зміну найменування та затвердження Статуту в новій редакції комунального закладу «Нововасилівська дитяча художня школа» Нововасилівської селищної ради Запорізької області.

7. Про зміну найменування та затвердження Статуту в новій редакції комунального некомерційного підприємства «Нововасилівська  лікарня» Нововасилівської селищної ради Запорізької області.

8.Про передачу в оренду комунальному некомерційному підприємству «Приазовський центр первинної  медико – санітарної допомоги» без проведення аукціону окремого індивідуально визначеного комунального майна Нововасилівської селищної ради.

9.Про виготовлення гербових номерних печаток та штампів виконавчого комітету Нововасилівської селищної ради для старост.

10.Про створення робочої групи з питань проведення інвентаризації земель Нововасилівської селищної ради.

11.Про створення робочої групи з питань приведення розміру орендної плати за землю у відповідність до вимог діючого законодавства.

12.Про затвердження Актів приймання – передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність.

13.Про ініціювання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Нововасилівської територіальної громади.

14.Про надання повноважень.

15.Про прийняття на баланс земельних ділянок згідно рішення господарського суду по території Воскресенської сільської ради.

16.Про затвердження заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів влади .

17.Про затвердження Програми організації  громадських робіт на 2021рік.

18.Про внесення змін до програми «Організації харчування дітей в закладах освіти Нововасилівської селищної ради у 2021 році»

19. Про внесення змін до рішення Нововасилівської селищної ради  від 21.05.2020 № 2 «Про призначення  та організацію  діяльності уповноваженої

особи з питань публічних  закупівель Нововасилівської селищної ради та затвердження  Положення про уповноважену  особу з питань організації та

 проведення публічних закупівель»

 

20.Про дострокове проведення конкурсу на заміщення вакантних посад фінансового відділу Нововасилівської селищної ради.

21. Про передачу на баланс відділу освіти, культури Нововасилівської селищної ради шкільних автобусів.

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь