Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №без номеру «Порядок денний 4 сесії Нововасилівської селищної ради»

Кількість переглядів: 72
Скликання: 8 скликання
Сесія: 4 сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 15.02.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: без номеру
Назва документу: Порядок денний 4 сесії Нововасилівської селищної ради
Прикріплені файли:

 

Порядок денний

4 сесії Нововасилівської селищної ради

 

  1. Про внесення змін до структури виконавчих органів,загальної чисельності апарату селищної ради та її виконавчих органів

Доповідає :

  1. Про внесення змін до рішення сесії від 20.11.2020р № 13 № Про затвердження Плану діяльності  з підготовки проектів регуляторних актів Нововасилівської селищної ради на 2021 рік»
  2. Про закріплення майна комунальної власності Нововасилівської селищної ради за комунальним некомерційним підприємством «Нововасилівська лікарня» Нововасилівської селищної ради Запорізької області.
  3. Про закріплення майна комунальної власності Нововасилівської селищної ради за закладами освіти і культури Нововасилівської селищної ради та передачу на баланс відділу освіти,культури Нововасилівської селищної ради.
  4. Про надання пільги щодо батьківської плати за перебування дитини у дитячому садку.
  5. Про вступ до Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Регіональний центр розвитку спроможних територіальних громадЗапорізької області»
  6. Про сплату членських внесків до Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Регіональний центр розвитку спроможності територіальних громад Запорізької області» за 2019 рік
  7. . Про затвердження комплексної Програми забезпечення пожежної безпеки в закладах загальної середньої , дошкільної освіти та закладах охорони здоров’я Нововасилівської селищної ради на 2021-2022р
  8. Про затвердження Акта приймання-передачі земельних  ділянок сільськогосподарського призначення державної  власності у комунальну власність.

10.Про затвердження проекту землеустрою земельної ділянки кадастровий номер2324555400:06:057:0013.ЗамовникВіхляєва О.А.

11.Про затвердження проекту землеустрою земельної ділянки кадастровий номер 2324584600:06:010:0001.Замовник Кузьменко Вадим Олегович.

12.Про затвердження проекту землеустрою земельної ділянки кадастровий номер 2324584600:06:010:0001.Замовник Зав’ялова Оксана Геннадіївна.

13.Про затвердження технічної документації із землеустрою земельної ділянки кадастровий номер 2324585100:05:003:0006.Замовники Кукуруза Ю.Ю., Кукуруза О.П., Кукуруза В.Ю. Кукуруза Р.Ю., Кукуруза С.Ю., Кукуруза Г.Ю.

14.Про затвердження проекту землеустрою земельної ділянки кадастровий номер 2324555400:06:020:0006.Замовник Смагін Олександр Євгенович.

15.Про затвердження проекту землеустрою земельної ділянки кадастровий номер 2324555400:06:020:0005.Замовник Смагіна Тетяна Анатоліївна.

16. Про надання дозволу  на виготовлення   проекту  землеустрою щодо подальшої передачі земельної  ділянки в оренду гр. Ковальчуку М.П.

17. Про надання дозволу ф/г «Коріна»  на виготовлення  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної  ділянки площею 50 га в натурі ( на місцевості) для подальшої  передачі в оренду.

18. Про надання дозволу гр. Кузьміну І.Л.  на виготовлення  проектів      землеустрою щодо  подальшої передачі в оренду земельних ділянок розташованих за межами населеного пункту.

19. Про надання дозволу гр. Голубєву А.П. на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної  ділянки площею 4,8 га в натурі ( на місцевості) для подальшої передачі в оренду.

20. Про надання дозволу ТОВ «Ново-Терра»  на виготовлення  проектів       землеустрою щодо  подальшої передачі в оренду земельних ділянок розташованих за межами населеного пункту

21. Про надання дозволу гр. Романченко Ірині Іванівні на розробку проекту землеустрою  щодо відведення   в оренду земельної  ділянки .

22. Про  вилучення земельних   ділянок.

 23. Про надання  дозволів  на виготовлення  технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості).Смт. Нововасилівка.

  24. Про надання  дозволів  на виготовлення проектів землеустрою для передачі земельних  ділянок для ведення ОСГ у приватну власність. Смт. Нововасилівка

25. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою

 для подальшої передачі в оренду. Замовник  гр. Задирака О.Ю.

26. Про встановлення  орендної плати на земельну ділянку з кадастровим номером 2324555400:06:039:0003 .Стадіон « Литейщик».

27. Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою  для передачі земельних ділянок для ведення ОСГ у приватну власність в межах с.Оріхівка.

28. Про надання дозволів на передачу в оренду земельних ділянок в межах с.Мар’янівка та с. Новоспаське.

29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою

щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)гр.Кучеркову С.О.

30. Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустроюдля передачі  земельних ділянок для ведення ОСГ у приватну власність в межах с. Новоспаське.

31.Розгляд заяви директора ТОВ «Ново- Терра» Задираки В.О.

32.Розгляд заяви Попова О.І.

33. Про затвердження «Положення про платні послуги  комунального некомерційного підприємства «Нововасилівська лікарня» Нововасилівської селищної ради Запорізької області»

34. Про приведення розміру орендної плати за землі розташовані на території

 Нововасилівської селищної ради  у відповідність до вимог чинного законодавства

35. Про вступ Нововасилівської селищної ради до Запорізької обласної асоціації органів місцевого самоврядування

36. Про преміювання селищного голови Прокопенко О.М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                      

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь