Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №4 «Про закріплення майна комунальної власності Нововасилівської селищної ради за закладами освіти і культури Нововасилівської селищної ради та передачу на баланс відділу освіти,культури Нововасилівської селищної ради.»

Кількість переглядів: 117
Скликання: 8 скликання
Сесія: 4 сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 15.02.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: 4
Назва документу: Про закріплення майна комунальної власності Нововасилівської селищної ради за закладами освіти і культури Нововасилівської селищної ради та передачу на баланс відділу освіти,культури Нововасилівської селищної ради.
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

/восьме скликання, четверта позачергова сесія/

 

РІШЕННЯ

 

15 лютого 2021 року

смт. Нововасилівка                                                                  № 4

                                                                                                         

Про закріплення майна комунальної власності Нововасилівської селищної ради за закладами освіти і культури Нововасилівської селищної ради та передачу на баланс відділу освіти,культури Нововасилівської селищної ради.

 

Керуючись пунктом 30 частини 1 статті 26, пунктом 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 137 Господарського Кодексу України, відповідно до Положення про відділ освіти, культури Нововасилівської селищної ради затвердженого рішенням другого пленарного засідання першої сесії Нововасилівської селищної ради №18 від 18.12.2020 року, з метою впорядкування та ефективного використання комунального майна, Нововасилівська селищна рада ВИРІШИЛА:

1. Закріпити на праві оперативного управління майно, що є комунальною власністю Нововасилівської селищної ради за наступними закладами освіти і культури Нововасилівської селищної ради:

1.1. комунальним закладом «Нововасилівська дитяча музична школа» Нововасилівської селищної ради за адресою: смт. Нововасилівка, вул.Кооперативна, 78 «а» (другий поверх), згідно актів приймання-передачі від 04.01.2021 року (додається);

1.2. комунальним закладом «Нововасилівська дитяча художня школа» Нововасилівської селищної ради за адресою: смт.Нововасилівка, вул.Кооперативна, 78 «а» (перший поверх), згідно актів приймання-передачі від 04.01.2021 року (додається);

1.3. Ганнівським навчально-виховним комплексом «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів  - дошкільний навчальний заклад» Нововасилівської селищної ради Запорізької області за адресою: с.Ганнівка, вул.Центральна, 26, згідно актів приймання-передачі від 04.01.2021 року (додається);

1.4. Ганно-опанлинським навчально-виховним комплексом «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Нововасилівської селищної ради Запорізької області за адресою: с.Ганно-опанлинка, вул.Шкільна, 27, згідно актів приймання-передачі від 04.01.2021 року (додається);

1.5. Новоспаською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів І-ІІІ ступенів Нововасилівської селищної ради Запорізької області за адресою: с.Новоспаське, пров.Шкільний, 1, згідно актів приймання-передачі від 04.01.2021 року (додається);

1.6. Опорним навчальним закладом Нововасилівський навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – позашкільний навчальний заклад «Гармонія» Нововасилівської селищної ради Запорізької області за адресою: смт.Нововасилівка, вул.Миру, 2 «а», згідно актів приймання-передачі від 04.01.2021 року (додається) та його Воскресенської філії І-ІІ ступенів за адресою: с.Воскресенка, вул.Шкільна, 64, згідно актів приймання-передачі від 04.01.2021 року і Розівської філії за адресою: с.Розівка, вул.Бікбулатова, 12, згідно актів приймання-передачі від 04.01.2021 року.

2. Директорам вищевказаних комунальних закладів освіти і культури Нововасилівської селищної ради забезпечити:

2.1. Здійснення державної реєстрації прав оперативного управління нерухомого майна, зазначеного у пункті 1 цього рішення, у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно;

2.2. Використання, належне утримання та збереження нерухомого і рухомого майна, закріпленого цим рішенням за комунальними закладами освіти і культури Нововасилівської селищної ради Запорізької області.

3. Відділу освіти, культури Нововасилівської селищної ради взяти на баланс вищезезначене майно комунальних закладів освіти і культури Нововасилівської селищної ради та внести зміни в бухгалтерський облік.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, архітектури, комунального господарства, комунальної власності та приватизації.

 

 

 

Селищний голова                                           Олександр ПРОКОПЕНКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь