Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №21 «Про надання дозволу гр. Романченко Ірині Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки .»

Кількість переглядів: 75
Скликання: 8 скликання
Сесія: 4 сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 15.02.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: 21
Назва документу: Про надання дозволу гр. Романченко Ірині Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки .
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

/восьме скликання  четверта позачергова  сесія/

 

РІШЕННЯ

   15 лютого 2021 року

   смт. Нововасилівка                                            № 21

 

 Про надання дозволу гр. Романченко Ірині Іванівні  на розробку проекту землеустрою  щодо відведення   в оренду земельної  ділянки .

                                                                   

                   Керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні , Конституцією України, ст.80, 81, п 6-9 ст. 118, ст. 121,151, п. 21 Перехідних  положень Земельного Кодексу України , Законом України « Про внесення змін  до деяких законодавчих актів України  щодо вирішення питання колективної власності на землю , удосконаленню правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення , запобіганню рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст. 50 Закону України « Про землеустрій», розглянувши клопотання  гр. Романченко Ірини Іванівни , яка мешкає: вул. Реви 11 с. Прудентове Мелітопольського району Запорізької області, про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  в оренду земельної  ділянки орієнтовною площею  4,39  га , цільове призначення якої 01.01  - для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва (несільськогосподарські угіддя – землі під господарськими будівлями і дворами) , колишня територія КСП Дружба  Приазовського району Запорізької області, для подальшої передачі в оренду за межами населеного пункту с. Ганнівка Мелітопольського району ,  із не розпайованих  земель бувшої колективної  власності колишнього КСП Дружба   за межами с. Ганнівка Мелітопольського району  Запорізької області сесія Нововасилівської  селищної  ради    

                                         В И Р І Ш И Л А :

1.Надати дозвіл гр. Романченко Ірині Іванівні, яка мешкає: вул. Реви 11 с. Прудентове Мелітопольського району Запорізької області, на розробку  проекту  землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки – цільове призначення якої 01.01  - для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва (несільськогосподарські угіддя – землі під господарськими будівлями і дворами), колишня територія КСП Дружба  Приазовського району орієнтовною  площею 4,39 га для подальшої передачу в оренду терміном на 49 років - для ведення виробничої діяльності  за  межами  населеного пункту із не розпайованих  земель бувшої колективної  власності колишнього КСП Дружба Приазовського району   за межами с. Ганнівка Мелітопольського району  Запорізької області

 2.Гр. Романченко Ірині Іванівні   замовити в ліцензійній землевпорядній організації проекти  землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки в оренду та надати його для затвердження на сесії  та подальшої передачі земельної ділянки  в оренду.

3.Приступити до використання земельної ділянки  після отримання дозвільних документів згідно чинного законодавства.

 

 

 

   Селищний  голова                                           Олександр ПРОКОПЕНКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь