Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №18 «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам та передачу у власність (Мищук А.О., МищукА.А.)»

Кількість переглядів: 96
Скликання: 8 скликання
Сесія: 6 (позачергова) сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 16.04.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: 18
Назва документу: Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам та передачу у власність (Мищук А.О., МищукА.А.)
Прикріплені файли:

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ПРИАЗОВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ
ОБЛАСТІ

ШОСТА ( ПОЗАЧЕРГОВА) СЕСІЯ ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

від 16 квітня 2021р.      смт. Нововасилівка                            № 18

 

 

Про    затвердження  проектів  землеустрою  щодо  відведення  

земельних   ділянок  у власність  для  ведення особистого  

селянського    господарства  громадянам та передачу  у власність

(Мищук А.О., МищукА.А.)                                                                   

 

       Керуючись  статтями  12, 33,  79-1, 81, 116, 118, 121, 125, 126, 186-1 Земельного Кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши  заяви громадян Мищука  Андрія Олеговича, який мешкає за адресою: вул.. Перемоги 9, кв. 1, с. Розівка , та Мищук Альони Андріївни,  яка  мешкає за адресою: вул. Перемоги 9, кв. 1, с. Розівка,  про затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельних ділянок у власність  для  ведення особистого селянського господарства  за межами с. Розівка  Приазовського району, Запорізької області, Нововасилівська селищна  рада

                                                ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити проекти  землеустрою  щодо  відведення   земельних   ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Нововасилівської селищної ради за межами с. Розівка:

  1.1 на земельну ділянку  площею 2,0000 га, кадастровий номер 2324585100:02:003:0003 , цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства( угіддя – рілля). Замовник  гр. Мищук  Андрій Олегович. Земельна ділянка розташована за межами с. Розівка.

1.2. на земельну ділянку  площею 1,5064 га, кадастровий номер 2324585100:02:003:0004 , цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства( угіддя – рілля). Замовник  гр. Мищук  Альона Андріївна. Земельна ділянка розташована за межами с. Розівка.

2. Передати у приватну власність громадянам  України земельні ділянки для  ведення  особистого  селянського  господарства  із  комунальної власності Нововасилівської селищної ради:

2.1. площею 2,0000 га, кадастровий номер 2324585100:02:003:0003 , цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства( угіддя – рілля) Мищуку  Андрію Олеговичу. Земельна ділянка розташована за межами с. Розівка.

2.2. площею 1,5064 га, кадастровий номер 2324585100:02:003:0004 , цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства( угіддя – рілля)  гр. Мищук  Альоні Андріївні. Земельна ділянка розташована за межами с. Розівка.

3. Громадянам зазначеним у п.2 цього рішення звернутися до органу реєстрації  для проведення державної реєстрації права власності на земельну  ділянку.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань екології , природних ресурсів   та земельних відносин селищної ради.   .

 

 

         Селищний   голова                                        Олександр ПРОКОПЕНКО

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь