Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №21 «Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд та передачу у власність. ( Замовник Рогозін Анатолій Володимирович.)»

Кількість переглядів: 89
Скликання: 8 скликання
Сесія: 6 (позачергова) сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 16.04.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: 21
Назва документу: Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд та передачу у власність. ( Замовник Рогозін Анатолій Володимирович.)
Прикріплені файли:

 

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ПРИАЗОВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ
ОБЛАСТІ

ШОСТА ( ПОЗАЧЕРГОВА) СЕСІЯ ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

від 16 квітня 2021р.      смт. Нововасилівка                            № 21

 

       Про  затвердження  технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості)  для  будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд та передачу  у власність. ( Замовник Рогозін Анатолій Володимирович.)             

 

       Керуючись  статтями  12, 33,  79-1, 81, 116, 118, 121, 125, 126, 186-1 Земельного Кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши  заяву  гр. Рогозіна Анатолія Володимировича , який зареєстрований за адресою:  вул. Запорізька 34а , с. Оріхівка  Приазовського району Запорізької області про затвердження  технічної документації щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для  будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд на території  Нововасилівської  селищної ради, Приазовського району, Запорізької області, Нововасилівська  селищна  рада

                                           В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки площею 0,25 га  в натурі на (місцевості) з кадастровим номером 2324584600:06:010:0025, цільове призначення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд,  яка знаходиться в межах населеного пункту за адресою: вул. Запорізька 55, с. Оріхівка  Приазовського району Запорізької області;

2. Передати у приватну власність гр.  Рогозіну Анатолію Володимировичу,  із земель комунальної власності Нововасилівської  селищної  ради,  земельну ділянку площею 0,2500 га  кадастровий номер 2324584600:06:010:0025для обслуговування житлового будинку та господарських будівель і  споруд ,  яка знаходиться в межах населеного пункту за адресою: вул. Запорізька 55, с. Оріхівка  Приазовського району Запорізької області;

3. Рекомендувати  гр. Рогозіну Анатолію Володимировичу зареєструвати право власності на земельну ділянку площею 0,2500га, кадастровий номер 2324584600:06:010:0025 для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд ,  яка знаходиться в межах населеного пункту за адресою: вул. Запорізька 55, с. Оріхівка  Приазовського району Запорізької області,  згідно чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань екології , природних ресурсів   та земельних відносин. 

 

 

 

 

 

         Селищний   голова                                        Олександр ПРОКОПЕНКО

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь