Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №25 «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, згідно клопотання фермерського господарств “Південь”»

Кількість переглядів: 83
Скликання: 8 скликання
Сесія: 6 (позачергова) сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 16.04.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: 25
Назва документу: Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, згідно клопотання фермерського господарств “Південь”
Прикріплені файли:

Селищний голова                                             Олександр ПРОКОПЕНКО

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ПРИАЗОВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ
ОБЛАСТІ

ШОСТА ( ПОЗАЧЕРГОВА) СЕСІЯ ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

від 16 квітня 2021р.      смт. Нововасилівка                            № 25

 

 

Про надання дозволу на складання технічної документації

із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних

ділянок, згідно клопотання фермерського господарств “Південь”

          

 Керуючись ст. 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст. 22, 25 Закону України «Про землеустрій», ст. ст. 12, 22, 93, 124, 126, пунктом 21 розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши заяву керівника фермерського господарства “Південь” Середи Володимира Миколайовича про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою укладання договору оренди на земельну ділянку (невитребувані земельні частки (паї) колишнього КСП “Україна”) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, Нововасилівська селищна рада

 В И Р І Ш И Л А:

 

1. Надати фермерському господарству “Південь код за ЄДРПОУ 20483093 зареєстрованого за адресою: смт Приазовське, вул. Нова, буд. 24, дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою укладання договору оренди на земельну ділянку (невитребувані земельні частки (паї) колишнього КСП “Україна”), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, строком до дня державної реєстрації права власності на будь-яку земельну ділянку власниками чи їх спадкоємцями земельних часток (паїв), але не більше ніж на 49 (сорок дев’ять) років, а саме:

1.1. рілля – орієнтовною площею 10,82 га, яка розміщена в контурі №24, ділянки №15. 16, суміжний кадастровий номер 2324582200:02:001:0068;

2. Зобов’язати фермерське господарству “Південь” замовити у особи, яка має відповідні дозволи (ліцензії), складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, зазначеної у п. 1 цього рішення, в натурі (на місцевості) з метою подальшого прийняття рішення про передачу в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

3. Виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) надати до Нововасилівської селищної ради для затвердження.

 

        4.    Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань екології , природних ресурсів   та земельних відносин.  

 

Селищний голова                                       Олександр ПРОКОПЕНКО      

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь