Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №без номеру «Перелік питань сьомої сесії Нововасилівської селищної ради»

Кількість переглядів: 79
Скликання: 8 скликання
Сесія: 7 сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 16.06.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: без номеру
Назва документу: Перелік питань сьомої сесії Нововасилівської селищної ради
Прикріплені файли:

Перелік питань

сьомої сесії Нововасилівської селищної ради

 

«16» червня 2021р.

 

1. Про затвердження Переліку адміністративних послуг,які надаються через Центр надання адміністративних послуг Нововасилівської селищної ради

Доповідає : Езума М., начальник ЦНАП

2. Про затвердження Регламенту роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Нововасилівської селищної ради

Доповідає : Езума М., начальник ЦНАП

3. Про затвердження Актів приймання-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної  у комунальну власність.

Доповідає :Сулименко В.В., головний спеціаліст

 4. Про    затвердження  проектів  землеустрою  щодо  відведення  земельних   ділянок  у власність  для  ведення особистого селянського    господарства.Замовники: Ковальчук Н.М.,Коробченко А.Д.,Волкова Н.І.

Доповідає :  Сулименко В.В., головний спеціаліст

5. Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки. Замовник Денисенко А.А.

Доповідає :  Кікоть В.І., староста

 6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості). Замовник : Осауленко Л.В.

Доповідає : Клепчев Д., землевпорядник                          

7.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки натурі ( н місцевості) . Замовник: Баркова І.В.

Доповідає : Єршова О., землевпорядник

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі(на місцевості).

Замовник Марченко С.Д.

Доповідає: Кікоть В.І., староста

 9.  Про затвердження технічної документації  щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) длябудівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Замовник : Хрустальова М.В.

 Доповідає : Сулименко В.В., головний спеціаліст

 10.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) длябудівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.Замовник Жерелейко О.Ю. 

Доповідає : Кучеркова Л., староста

11. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду . Кадастровий номер земельної ділянки 2324582200:02:001:0062. Замовник Середа М.М.

Доповідає :  Єршова О., землевпорядник

12. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду . Кадастровий номер земельної ділянки 2324582200:02:001:0063. Замовник Середа М.М.

Доповідає: Єршова О., землевпорядник

13. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду . Кадастровий номер земельної ділянки 2324582200:02:001:0064. Замовник Середа В.М.

Доповідає: Єршова О., землевпорядник

14. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду . Кадастровий номер земельної ділянки 2324582200:02:001:0065. Замовник Середа В.М.

Доповідає: Єршова О., землевпорядник

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки та надання її в оренду. Замовник Середа О.М.

Доповідає :  Єршова О., землевпорядник

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки та надання її в оренду. Замовник Середа С.В.

Доповідає :  Єршова О., землевпорядник

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки та надання її в оренду. Замовник Середа Л.М.

Доповідає :  Єршова О., землевпорядник

18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Замовники гр. Лєбєдєв О.В. , Орловський Ю.І.

 (Нововасилівська селищна рада)

Доповідає : Сулименко В., головний спеціаліст

19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, у оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Замовник гр. Кучеріна О.Ф.

Доповідає : Єршова О., землевпорядник

20. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Замовники: Полатайко Є.Р.,Білан М.І.,Білан І.М., Богданов І.С., Бусілков А.С., Хабло Н.І., Мезврішвілі Лії, Юшков Ю.М.

Доповідає :  Єршова О., землевпорядник

21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. Замовники: Напалков О.І.,Войцещук Р.Ю.,Анзіна М.С.,Марченко О.П.

Доповідає :  Сулименко В.В., головний спеціаліст

22. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі ( на місцевості). Замовники: Тірон Р.П.,Якимець В.М.

 Доповідає : Кікоть В.І., староста

23.  Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) у спільну-часткову власність гр.гр. Куріпта В.І., Щербинка М.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Доповідає :  Мандрика А., землевпорядник

24. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) у власність Караваєву Андрія Івановича для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Доповідає : Кікоть В.І., староста

25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельні частки (пай).  Замовник :Демченко О.Ф.

Доповідає :  Сулименко В.В., головний спеціаліст

26. Про приведення державного акта на право приватної власності на земельну ділянку у відповідність до чинного законодавства

Замовники :  Попов В.І., Нетребко В.І.

Доповідає :  Сулименко В.В., головний спеціаліст

27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації

із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність.Замовники Чорба А.М., Швець В.В.

Доповідає :  Сулименко В.В., головний спеціаліст

28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки в оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.Замовник Мезврішвілі Лія

Доповідає :  Єршова О., землевпорядник

29. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду. Замовник Орловський Ю.І.

Доповідає : Сулименко В.В., головний спеціаліст

30. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду .Замовник Скиданенко Г.І.

Доповідає :  Кучеркова Л., староста

31. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду .Замовник ТОВ «Сєверін-Агро»

Доповідає :  Кучеркова Л., староста

32. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду. Замовник СВК «Агрофірма «Україна»

Доповідає :  Єршова О., землевпорядник

33. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду. Замовник ф.г. «Посів»

Доповідає : Кікоть В.І., староста

34.  Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду. Замовник ТОВ «Агрофірма Шевченко»

Доповідає :  Доповідає :  Кучеркова Л., староста

35. Про надання дозволу на  виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки

Доповідає : Сулименко В., головний спеціаліст

36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Доповідає :Сулименко В.В., головний спеціаліст

37. . Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо зміни виду угідь земельної ділянки.Замовники: ф.г. Воскресенське-2006, ф.г. Мираж

Доповідає :Єршова О. землевпорядник

 38. Про припинення права користування земельними ділянками.

Доповідає : Сулименко В.В., головний спеціаліст

39.Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2021 року на території  Нововасилівської селищної ради

Доповідає Шопова А, начальник служби у справах дітей

40.  Про внесення доповнень до  Програми оздоровлення та відпочинку дітей  Нововасилівської селищної ради на 2021 рік, затвердженої рішенням  №9 від 12.03.2021

Доповідає : Шопова А., начальник служби у справах дітей

41. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності селищної ради

Доповідає : Коноваленко В., головний спеціаліст

42. Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів комунальної власності Нововасилівської селищної ради , що підлягають передачі в оренду на аукціоні та без проведення аукціону.

Доповідає : Коноваленко В., головний спеціаліст

43.Про затвердження Програми розвитку освіти, культури, фізичної культури, спорту, туризму, національностей, релігій та відзначення державних свят, знаменних і ювілейних дат на 2021-2022 роки Нововасилівської селищної ради

Доповідає : Кірпік О., начальник відділу освіти

44. Про затвердження Програми соціальної підтримки окремих категорій населення Нововасилівської селищної ради  «Назустріч людям» на 2021-2022 роки

Доповідає : Трифонов П.І., заст.. селищного голови

45.Про внесення доповнень до рішення № від   « Про селищний бюджет на 2021 рік»( зі змінами та доповненнями)

Доповідає : Соболь О., начальник  фінансового відділу

46.Про затвердження розпоряджень

Доповідає :Баклажков І.І., начальник юридичного відділу

47. Про внесення змін до рішення селищної ради від18.12.2021 № 14 « Про затвердження Регламенту Нововасилівської селищної ради восьмого скликання»

Доповідає :Баклажков І.І., начальник юридичного відділу

48. Про делегування повноважень відділу освіти та культури Нововасилівської селищної ради

Доповідає: Баклажков І.І., начальник юридичного відділу

49.Про розгляд заяви голови районної ради щодо надання щорічної основної та додаткової відпустки

Доповідає :Баклажков І.І., начальник юридичного відділу

50.Про внесення змін в перелік передачі майна в управління КП « Добробут»

Доповідає : Богданова Н., головний бухгалтер

51. Про затвердження тарифів КП « Водограй»

Доповідає : директор КП

52. Про затвердження Порядку призначення  та Положення про конкурс на посаду керівників закладів загальної середньої освіти

Доповідає : Кірпік О.І., начальник відділу освіти  та культури

53.Про депутатський запит

54. Різне

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь