Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №3 «Про затвердження Актів приймання-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної у комунальну власність.»

Кількість переглядів: 95
Скликання: 8 скликання
Сесія: 7 сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 16.06.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: 3
Назва документу: Про затвердження Актів приймання-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної у комунальну власність.
Прикріплені файли:

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

             ПРИАЗОВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМА СЕССІЯ ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

від 16 червня 2021 року         смт. Нововасилівка                         № 3

 Про затвердження Актів приймання-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної  у комунальну власність.

 

    Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоуправління в Україні»,ст.ст. 117, 122 Земельного Кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2020 року № 1113 «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин , наказом Держгеокадастру від 17.11.2020 року № 485 «Деякі питання  передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності до комунальної власності», відповідно наказа Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області від від 09.04.2021 року  № 76-ОТГ «Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність» Нововасилівська селищна рада  В И Р І Ш И Л А :

 

1.1. Затвердити Акт приймання-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної у комунальну власність  від 09 квітня 2021 року, відповідно до Наказу Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області від 09.04.2021 року     № 76-ОТГ;

1.2. Затвердити Акт приймання-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної у комунальну власність  від 12 травня 2021 року, відповідно до Наказу Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області від 30.04.2021 року     № 116-ОТГ.

2.1. Прийняти у комунальну власність Нововасилівської  селищної територіальної громади Мелітопольського району, Запорізької області (код ЄДРПОУ 24911634) земельні ділянки сільськогосподарського призначення  загальною площею 58,5722 га, які знаходяться за межами населених пунктів, згідно з додатком до Акту приймання-передачі від 09 квітня 2021 року;

2.2. Прийняти у комунальну власність Нововасилівської  селищної територіальної громади Мелітопольського району, Запорізької області (код ЄДРПОУ 24911634) земельні ділянки сільськогосподарського призначення  загальною площею 4,0000 га, які знаходяться за межами населених пунктів, згідно з додатком до Акту приймання-передачі від 12 травня 2021 року

3. Здійснити заходи щодо державної реєстрації права комунальної власності у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та обтяжень на земельні ділянки, які  передані за Актами приймання – передачі:

-  від 09.04.2021 року. Наказ ГУ Держгеокадастру  за №   76-ОТГ;

-  від 12.05.2021 року. Наказ ГУ Держгеокадастру  за № 116-ОТГ;

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань екології,  природних ресурсів та земельних відносин.

       

        Селищний голова                                               Олександр ПРОКОПЕНКО

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь