Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №25 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельні частки (пай) Замовник Демченко О.Ф.»

Кількість переглядів: 82
Скликання: 8 скликання
Сесія: 7 сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 16.06.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: 25
Назва документу: Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельні частки (пай) Замовник Демченко О.Ф.
Прикріплені файли:

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

             ПРИАЗОВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМА СЕССІЯ ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

від 16 червня 2021 року         смт. Нововасилівка                         № 25

  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельні частки (пай) Замовник Демченко О.Ф.

                     

     Керуючись ст.ст. 12, 25, 81, 116,118, пунктом 21 розділу Х перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 3, 5, 11 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)»,  розглянувши заяву гр. Попової Надії Миколаївни, що мешкає  вул. Александрівська, буд 55, смт Нововасилівка, Приазовського району,  Запорізької області, яка діє на підставі довіреності 50 А Б 3955863 від 04.09.2020 року у інтересах громадянки Демченко Олени Федорівни, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою для відведення у власність земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, беручи до уваги сертифікат на право на земельну частку (пай) ЗП № 002384 виданий 10 червня 1996 року, із земель КСП ім. Калініна Нововасилівської селищної ради та Свідоцтво про право на спадщину за законом НМН № 094789 від 23 лютого 2021 року ,Нововасилівська селищна  рада В И Р І Ш И Л А :

1. Надати Демченко Олені Федорівні дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельні частки (пай) площею:

1.1. - 11,25 га (рілля), суміжний кадастровий номер 2324555400:02:004:0019;

1.2.- 1,14га (пасовища), суміжний кадастровий номер 2324555400:03:003:0092;

2. Гр. Демченко О.Ф. необхідно звернутися до ліцензійної землевпорядної організації із клопотанням щодо організації робіт по розробці технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

3. Площа земельних ділянок буде уточнена після встановлення їх в натурі (на місцевості).

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань екології, природних ресурсів   та земельних відносин селищної ради.   

    

     Селищний  голова                                      Олександр ПРОКОПЕНКО 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь