Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №40 «Про внесення змін до рішення сесії селищної ради № 9 від 17.03.2021 року «Про затвердження програми оздоровлення та відпочинку дітей Нововасилівської селищної ради на 2021рік»»

Кількість переглядів: 77
Скликання: 8 скликання
Сесія: 7 сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 16.06.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: 40
Назва документу: Про внесення змін до рішення сесії селищної ради № 9 від 17.03.2021 року «Про затвердження програми оздоровлення та відпочинку дітей Нововасилівської селищної ради на 2021рік»
Прикріплені файли:

НОВОВАСИЛІВСЬКА  СЕЛИЩНА РАДА
ПРИАЗОВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

сьома  сесія восьмого скликання

 

РІШЕННЯ

 

від «16 » червня 2021р.           смт. Нововасилівка                   № 40

 

Про внесення змін до рішення сесії селищної ради № 9 від 17.03.2021 року «Про затвердження програми оздоровлення та відпочинку дітей Нововасилівської селищної ради на 2021рік»

 

 

Відповідно до п. 16 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою створення належних умов для оздоровлення та повноцінного відпочинку дітей, Нововасилівська селищна рада:

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до п. 3 додатку 1 Заходів з реалізації Програми оздоровлення та відпочинку дітей Нововасилівської селищної ради на 2021 рік, а саме збільшити фінансові витрати на 21,000 тис. гривень.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, спорту ,соціального захисту та охорони здоров'я .

 

 

 

 

 

Селищний голова                                                       Олександр ПРОКОПЕНКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      • ЗАПИСКА

 

До проекту рішення сесії селищної ради «Про затвердження програми оздоровлення та відпочинку дітей Нововасилівської селищної ради на 2021рік».

 

Рішенням сесії Нововасилівської селищної ради від 17.03.2021 року № 9 затверджено Порядок та Програму оздоровлення дітей Нововасилівської селищної ради на 2021 рік. Головним розпорядником місцевих коштів є Нововасилівська селищна рада, яка є відповідальним виконавцем за реалізацію Програми у частині забезпечення направлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки на оздоровлення та відпочинок.

У зв'язку із збільшенням кількості дітей, які перебувають у скрутному матеріальному становищі та потребують оздоровлення і відпочинку влітку 2021 року вносимо зміни до п. 3 додатку 1 Заходів з реалізації Програми оздоровлення та відпочинку дітей Нововасилівської селищної ради на 2021 рік (забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги (придбання путівок ), а саме: збільшити фінансові витрати на 21,000 тис. гривень.

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь