A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №24 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду Замовники: ТОВ «Ново-Терра», ФОП Голубєв А.П.,ф/г «Мираж»»

Кількість переглядів: 97
Скликання: 8 скликання
Сесія: 8 сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 13.07.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: 24
Назва документу: Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду Замовники: ТОВ «Ново-Терра», ФОП Голубєв А.П.,ф/г «Мираж»
Прикріплені файли:

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

             ПРИАЗОВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМА ( ПОЗАЧЕРГОВА) СЕССІЯ , ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

від 13 липня 2021 року         смт. Нововасилівка                         № 24

 

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду

Замовники: ТОВ «Ново-Терра», ФОП Голубєв А.П.,ф/г «Мираж»

             Керуючись ст. 15, 21 Закону України «Про оренду землі», ст. 8 розділу 4 Закону України «Про плату за землю», ст. 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст. 22, 25 Закону України «Про землеустрій», ст. ст. 12, 22, 93, 124, 126, пунктом 21 розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та земельних відносин Нововасилівської селищної ради, розглянувши заяви: директора ТОВ «Ново-Терра» Задираки В.О., голови фермерського господарства «Мираж» Степанова В.В., ФОП Голубєва А.П.  про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з наданням в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Нововасилівська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.1.  Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «Ново-Терра» ідентифікаційний код 32060469, зареєстрованого за адресою: Запорізька обл., смт. Нововасилівка, вул. Кооперативна, буд. 56, кв 7, дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою надання у користування на умовах оренди на земельну ділянку (невитребувані земельні частки (паї) колишнього КСП Калініна), пасовища орієнтовною площею 20,0 га, яка розташована за межами смт Нововасилівка (суміжна земельна ділянка з кадастровим номером 2324555400:02:06:0235) строком до моменту державної реєстрації права власності земельних ділянок власниками земельних часток (паїв), або їх спадкоємцями, але не більше 10 років, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

1.2.  Надати ФОП Голубєву Андрію Павловичу ідентифікаційний код 2549709517, зареєстрованого за адресою: Запорізька обл., смт. Нововасилівка, вул. Дружби, буд. 116, дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою надання у користування на умовах оренди на земельну ділянку (невитребувані земельні частки (паї) колишнього КСП Калініна), пасовища орієнтовною площею 10,0 га, яка розташована за межами смт Нововасилівка (суміжна земельна ділянка з кадастровим номером 2324555400:02:06:0236) строком до моменту державної реєстрації права власності земельних ділянок власниками земельних часток (паїв), або їх спадкоємцями, але не більше 10 років, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

1.3. Надати фермерському господарству «Мираж» ідентифікаційний код 25677086 зареєстрованого за адресою: Запорізька обл., село Оріхівка, вул. Польова, буд. 3, дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою надання у користування на умовах оренди на земельну ділянку (невитребувані земельні частки (паї) колишнього КСП Калініна), пасовища орієнтовною площею 32,0 га, яка розташована за межами с Оріхівка (суміжна земельна ділянка з кадастровим номером 2324584600:02:002:0013) строком до моменту державної реєстрації права власності земельних ділянок власниками земельних часток (паїв), або їх спадкоємцями, але не більше 10 років, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

 

  1. Зобов’язати: директору ТОВ «Ново-Терра» Задираку В.О., голову фермерського господарства «Мираж» Степанова В.В., ФОП Голубєва А.П.  замовити розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, зазначеної у п. 1 цього рішення, в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у особи, яка має відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт.

 

  1. Площа земельної ділянки буде уточнена після встановлення її в натурі (на місцевості).

 

  1. Виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) надати до Нововасилівської селищної ради для затвердження, протягом шести місяців з дня видачі рішення. У разі невиконання вимоги зазначеної в пункті 2 даного рішення, рішення втрачає чинність;

 

  1. На період виготовлення технічної документації та до укладання договору оренди: ТОВ «Ново-Терра», фермерському господарству «Мираж», ФОП Голубєву А.П.  укласти тимчасові договіри оренди.

 

 

          6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань екології, природних ресурсів   та земельних відносин селищної ради.

 

 

 

 

 

     Селищний  голова                                      Олександр ПРОКОПЕНКО  

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь