A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №16 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).Замовник: Жерелейко П.О.»

Кількість переглядів: 114
Скликання: 8 скликання
Сесія: 9 сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 19.08.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: 16
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).Замовник: Жерелейко П.О.
Прикріплені файли:

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

             МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ДЕВ’ЯТА СЕССІЯ ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

від 17 серпня 2021 року         смт. Нововасилівка                         № 16

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).Замовник: Жерелейко П.О.

 

          Керуючись ст. ст. 12, 93, 124, 126 Земельного кодексу України, ст.ст. 22, 55 Закону України “Про землеустрій, пунктом 21 розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та земельних відносин Нововасилівської селищної ради,  розглянувши заяву Жерелейко П.О. про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 14,6600 га з метою приведення договору оренди земельної ділянки (паю) від 03.03.2010 року у відповідність до вимог чинного земельного законодавства, враховуючи договір оренди, зареєстрований в книзі записів реєстрації договорів оренди земельних часток (паїв) Новоспаської сільської ради за № 5 від 12.03.2010 року, Нововасилівська селищна  рада

В И Р І Ш И Л А

  1.  Надати Жерелейко Павлу Олександровичу дозвіл на  розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 14,66 га (невитребувана земельна частка (пай) колишнього КСП Новоазовський), кадастровий номер суміжної земельної ділянки - 2324584600:01:006:0060 з метою приведення договору оренди земельної частки (паю) від 03.03.2010  року у відповідність до вимог чинного земельного законодавства, яка була надана для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

      2. Зобов’язати Жерелейко Павла Олександровича замовити у особи, яка має відповідні дозволи (ліцензії), складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), зазначеної у п. 1 цього рішення.

      3. Виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) надати до Нововасилівської селищної ради для затвердження.

    4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань екології, природних ресурсів   та земельних відносин селищної ради.  

 

 

 

     Селищний  голова                                      Олександр ПРОКОПЕНКО  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь