A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №6 «Про деякі питання оренди майна комунальної власності Нововасилівської селищної ради»

Кількість переглядів: 107
Скликання: 8 скликання
Сесія: 10 сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 26.10.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: 6
Назва документу: Про деякі питання оренди майна комунальної власності Нововасилівської селищної ради
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

десята сесія восьмого скликання

РІШЕННЯ

від 26 жовтня 2021 р.          смт Нововасилівка                            № 6

 

Про деякі питання оренди майна комунальної власності  Нововасилівської селищної ради

 

З метою врегулювання процесу передачі в оренду майна, що перебуває в комунальній власності територіальної громади, створення єдиного механізму надання в оренду майна комунальної власності, відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Постанови Кабінету Міністрів України від 3 червня 2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», Постанови КМУ  від 28.04.2021 року № 630 «Деякі питання розрахунку орендної плати за державне майно», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань  будівництва, архітектури, комунального господарства, комунальної власності та приватизації, Нововасилівська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Визнати  представницьким органом уповноваженим  на  реалізацію політики у сфері оренди комунального майна, що перебуває у комунальній власності Нововасилівської селищної ради та знаходиться на її балансі  - комісію у сфері оренди комунального майна Нововасилівської селищної ради.

2. Затвердити Положення про комісію у сфері оренди комунального майна Нововасилівської селищної ради згідно з додатком 1.

3. Розрахунок орендної плати за оренду майна комунальної власності Нововасилівської селищної ради здійснювати в порядку, визначеному Методикою розрахунку орендної плати за державне майно, затвердженою Постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2021 року № 630 «Деякі питання розрахунку орендної плати», із збереженням за  Нововасилівською селищною радою  право встановлення індивідуальних розмірів орендної  плати  для окремих суб’єктів, з урахуванням їх статусу та соціального становища.

4. Затвердити  перелік підприємств, установ, організацій, що  надають  соціально важливі послуги населенню на території Нововасилівської селищної ради згідно з додатком 2.

5.     Встановити орендну плату в розмірі 1 гривня на рік для підприємств, установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню.

6.     Договір оренди формувати  на підставі примірного договору оренди, затвердженого Кабінетом Міністрів України № 820 від 12 серпня 2020 року, з урахуванням можливих відмінностей визначених умовами інформаційного повідомлення або оголошення.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, архітектури, комунального господарства, комунальної власності та приватизації Нововасилівської селищної ради.

 

 

 

Селищний голова                                                    Олександр ПРОКОПЕНКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь