A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №32 «Про внесення змін в договір оренди земельної ділянки шляхом укладання додаткової угоди та надання ФОП Колядич П.П. водного об’єкту місцевого значення у користування на умовах оренди Замовник: ФОП Колядич П.П.»

Кількість переглядів: 96
Скликання: 8 скликання
Сесія: 10 сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 26.10.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: 32
Назва документу: Про внесення змін в договір оренди земельної ділянки шляхом укладання додаткової угоди та надання ФОП Колядич П.П. водного об’єкту місцевого значення у користування на умовах оренди Замовник: ФОП Колядич П.П.
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

   десята сесія восьмого скликання

РІШЕННЯ

від 26 жовтня 2021 р.               смт Нововасилівка                           №32

 

Про внесення змін в договір оренди земельної ділянки шляхом укладання додаткової угоди та надання ФОП Колядич П.П. водного об’єкту місцевого значення у користування на умовах оренди

Замовник: ФОП Колядич П.П.

 

          Керуючись  Законом України № 1423-IX від 24.04.2021 року «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», ст.12,59 Земельного Кодексу України, ст..32 Закону України “Про оренду землі”, ст. 770 Цивільного кодексу України, ст. 8, 51 Водного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та земельних відносин  Нововасилівської селищної ради,  розглянувши заяву

 ФОП Колядич П.П., Нововасилівська селищна  рада                                                                                                             ВИРІШИЛА:

       1. Внести зміни до Договору оренди земельної ділянки державна реєстрація за №041027700005 від 16.07.2010 року на земельну ділянку площею 11,0152 га, кадастровий № 2324584600:03:007:0037, що розташована на території Нововасилівської селищної ради, та надана ФОП Колядич Петру Петровичу в користування, на правах оренди для ведення рибного господарства, шляхом укладання додаткової угоди.

      1.1. Викласти угоду в наступній редакції:   Сторони домовились:

Читати Орендодавцем у відповідному відмінку в місті читання в Договорі оренди землі замість Приазовської районної державної адміністрації -  Нововасилівську селищну раду, в зв’язку з чим Нововасилівська селищна рада приймає на себе усі права та обов’язки Орендодавця по Договору оренди землі.

           1.2. Внести зміни До розділу 3 «Строк дії договору»

   Пункт 7. викласти в такій редакції: Договір укладено на 36 років (але не більш ніж до 16.07.2046 року). Договір оренди не підлягає автоматичному продовженню. Після закінчення строку договору Орендар має переважне право поновлення його на новий строк. У цьому разі Орендар повинен не пізніше ніж за 30 днів до закінчення строку дії договору повідомити письмово Орендодавця про намір продовжити його дію, та надати проект нового договору. У випадку, якщо сторони не дійдуть до згоди, щодо зміни умов цей договір вважається припиненим.

           1.4.  Пункт 10. викласти у такій редакції:

  Орендна плата за землю вноситься  на розрахунковий рахунок:

UA 238999980334189815000008497 місцевий бюджет  Нововасилівської селищної ради ЕДРПОУ 37941997 ГУК у Зап.обл/ТГ смт Нововас/18010900 Казначейство України (ел.адм.подат.), або такий, що буде дійсний на момент здійснення орендної плати.  Форма орендної плати - грошова.

     1.5. Ця додаткова угода є невід'ємною частиною вищевказаного договору і набирає чинності з дати підписання, і складена у трьох примірниках:

- по одному примірнику для кожної із сторін,

- для державного реєстратора.

         2. ФОП Колядич П.П. зареєструвати додаткову угоду до договору оренди земельної ділянки відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

3. Надати у користування на умовах оренди фізичній особі підприємцю Колядич Петру Петровичу водний об’єкт  місцевого значення розташований біля с Громівка Нововасилівської селищної ради на балці Шовкай басейну річки Корсак площею водного дзеркала 7,9997 га, строком на 25 років для ведення рибного господарства.

3.1. Встановити орендну плату за користування водним об’єктом у розмірі 5 (п’ять) відсотків від нормативно грошової оцінки водойма.

          3.2. ФОП Колядич П.П.:

- замовити виготовлення паспорту водойма,

- нормативно грошову оцінку земельної ділянки та водного дзеркала,

- укласти договір оренди водного об’єкту з Нововасилівською селищною радою, та погодити його з Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області.

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань екології, природних ресурсів   та земельних відносин селищної ради.  

 

 

   Селищний  голова                                      Олександр ПРОКОПЕНКО  

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь