A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №43 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою зі зміною угідь щодо відведення земельної ділянки у оренду. Замовники: Кравцов О.В., Грибенко Л.В., Гавриков О.О.»

Кількість переглядів: 116
Скликання: 8 скликання
Сесія: 12 сесія
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 23.12.2021
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: 43
Назва документу: Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою зі зміною угідь щодо відведення земельної ділянки у оренду. Замовники: Кравцов О.В., Грибенко Л.В., Гавриков О.О.
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

   дванадцята сесія восьме скликання

РІШЕННЯ

від 23 грудня 2021 р.               смт Нововасилівка                           № 43

 

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою зі зміною угідь щодо відведення земельної ділянки у оренду. Замовники: Кравцов О.В., Грибенко Л.В., Гавриков О.О.

 

             Керуючись ст. 15, 21 Закону України «Про оренду землі», ст. 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст. 22, 25 Закону України «Про землеустрій», ст. ст. 12, 22, 93, 124, 126, пунктом 21 розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та земельних відносин Нововасилівської селищної ради, розглянувши заяви: Кравцова О.В., Грибенко Л.В., Гаврикова О.О., про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, зі зміною угідь, щодо відведення земельної ділянки у оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Нововасилівська селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

 

1.1.  Надати Кравцову Олексію Володимировичу ідентифікаційний код 2947820276, зареєстрованого за адресою: Запорізька обл., смт. Нововасилівка, вул. Дружби, буд. 12, дозвіл на розробку проекту землеустрою, зі зміною угідь із: - землі під господарськими будівлями та дворами на ріллю, земельної ділянки орієнтовною площею 1,60 га, яка розташована за межами с Домузли, (зруйновані будівлі колишнього КСП Астраханка) кадастровий номер суміжної земельної ділянки  2324555400:01:003:0100, з метою укладання договору оренди, строком на 10 років, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

1.2.  Надати Грибенко Леоніду Володимировичу ідентифікаційний код 2417110917, зареєстрованого за адресою: Запорізька обл., с. Калинівка, вул. Садова, буд. 4, дозвіл на розробку проекту землеустрою, зі зміною угідь із: - пасовищ на - ріллю, земельної ділянки орієнтовною площею 23,50 га, яка розташована за межами с Калинівка, (землі колишнього КСП Калинівське) кадастровий номер суміжної земельної ділянки  2324585100:04:001:0024, з метою укладання договору оренди, строком на 10 років, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

1.2.  Надати Гаврикову Олексію Олександровичу ідентифікаційний код 3350910370, зареєстрованого за адресою: Запорізька обл., смт. Нововасилівка, вул. Кооперативна, буд. 85, дозвіл на розробку проекту землеустрою, зі зміною угідь із: - пасовищ на - ріллю, земельної ділянки орієнтовною площею 7,00 га, яка розташована за межами с Калинівка, (землі колишнього КСП Розівка) кадастровий номер суміжної земельної ділянки  2324585100:02:005:0186, з метою укладання договору оренди, строком на 10 років, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Зобов’язати Кравцова О.В., Грибенко Л.В., Гаврикова О.О., замовити розробку проекту землеустрою на земельну ділянку, зазначеної у п. 1 цього рішення у особи, яка має відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт;

        3. Площа земельної ділянки буде уточнена після встановлення її в натурі (на місцевості);

4. На період виготовлення документації, та до укладання договору оренди гр.. Кравцову О.В., Грибенко Л.В., Гаврикову О.О., укласти тимчасові договори оренди;

        5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань екології, природних ресурсів   та земельних відносин селищної ради.  

 

  

  Селищний  голова                                      Олександр ПРОКОПЕНКО  

 

                                             

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь