Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Понад 900 мільйонів гривень єдиного внеску – від запорізьких платників

Дата: 02.02.2022 19:15
Кількість переглядів: 319

 

За перший місяць поточного року запорізькі компанії і підприємці сплатили до пенсійного і соціальних фондів 914 мільйонів 651 тисячу гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, січневі надходження 2021 року перевищені на 148,4 мільйона гривень або на 19 відсотків.

Серед найбільших платників – підприємства-виробники електроенергії, заклади медицини і освіти, установи державного управління та оборонного сектора.

Станом на початок 2022 року в регіоні на обліку перебувало майже 172 тисячі платників єдиного внеску, з яких 54198 – це суб'єкти господарювання-юридичні особи, 117 774 – фізичні особи. Порівняно із аналогічним періодом минулого року їхня кількість зросла більш ніж на дві тисячі.

Нагадаємо, 9 лютого є останнім днем подання податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків фізичних осіб, а також сум утриманого з них податку, сум нарахованого єдиного внеску за ІV квартал 2021 року, а 21 лютого – граничний день сплати (доплати) єдиного внеску, нарахованого за 2021 рік фізичними особами-підприємцями, у тому числі тими, які обрали спрощену систему оподаткування, та роботодавцями за найманих працівників за січень. Для гірничих підприємств останній день перерахування єдиного внеску припадає на 28 лютого.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь