A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

На цьому тижні почались роботи по частковому демонтажу кахлевого покриття підлоги та стін в харчоблоці Нововасилівської школи-комплекс «Гармонія».

На цьому тижні почались роботи по частковому демонтажу кахлевого покриття підлоги та стін в харчоблоці Нововасилівської школи-комплекс «Гармонія».

Демонтаж обладнання було зроблено ще два роки тому. Було також зроблено Улаштування системи водопостачання та каналізації, заміна електрики; укладено кахлі.

11:11 21.07.2021

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантних посад

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантних посад

Відділ освіти та культури Нововасилівської селищної ради  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Ганнівського нвк І-ІІІ ступенів, що знаходиться за адресою: вул Центральна, 26 с. Ганнівка,  Запорізької області, 72415 та  директора  Ганно- Опанлинського нвк І-ІІІ ступенів, що знаходиться за адресою: вул. Шкільна, буд. 27, с Ганно- Опанлинка, Запорізької області.

14:09 20.07.2021

Вітання керівництва Нововасилівської ОТГ з Днем бухгалтера

Вітання керівництва Нововасилівської ОТГ з Днем бухгалтера

Шановні працівники бухгалтерії всієї нашої громади! Вітаємо вас з професійним святом! Ви працюєте в царині цифр, звітів, балансів і кошторисів. Це особливий талант – адже тільки цифри можуть показати реальність наших справ, довести необхідність тих чи інших дій в побудові справедливого суспільства. Тож від вашої уважності, відповідальності, принциповості та  компетентності залежить фінансова та економічна складова життя кожного підприємства, кожної організації, усієї громади.

08:55 16.07.2021

До уваги мешканців сіл Прудентове, Ганнівка та Миколаївка  Нововасилівської ОТГ! З 16 липня починає діяти щоденний автобусний маршрут с.Прудентове – с.Миколаївка – с.Ганнівка - с.Воскресенка!

До уваги мешканців сіл Прудентове, Ганнівка та Миколаївка Нововасилівської ОТГ! З 16 липня починає діяти щоденний автобусний маршрут с.Прудентове – с.Миколаївка – с.Ганнівка - с.Воскресенка!

Проблема відсутності будь-якого автобусного сполучення для мешканців сіл Прудентове, Ганнівка та Миколаївка  існує вже не перший рік. Автоперевізники відмовляються направляти свій пасажирський транспорт в ці віддалені села через вкрай поганий стан автошляхів. Мешканці сіл можуть виїхати тільки на власних автомобілях. Проте ця можливість є далеко не у всіх. На численні прохання, скарги та вимоги людей відновити пасажирські перевозки через ці населені пункти дієвих реакцій від влади не було.

22:07 13.07.2021

Роботи по відновленню дорожного покриття на території Нововасилівської ОТГ почались!

Роботи по відновленню дорожного покриття на території Нововасилівської ОТГ почались!

Орієнтовна протяжність доріг загального користування місцевого значення по території Нововасилівської селищної ради складає 101 км. Стан доріг потребує капітального, поточного ремонту та робіт по експлуатаційному утриманню.

19:55 03.07.2021

Це зворушливе свято – випускний бал…

Це зворушливе свято – випускний бал…

1 липня в Нововасилівській школі-комплекс «Гармонія» пройшло свято – випускний бал. Площа біля школи заповнилась глядачами, серед них- батьки та родичі випускників, їх друзі, просто односельці. Адже для Нововасилівки випускний бал це традиційно свято, до якого відчувають причетність майже всі мешканці селища.

18:21 02.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь