A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рішення сесій Нововасилівської селищної ради №11 «Про умови оплати праці голови та секретаря Нововасилівської селищної ради восьмого скликання в 2020 році»

Кількість переглядів: 112
Скликання: 8 скликання
Сесія: 1 сесія, 2 пленарне засідання
Тип документу: Рішення сесій Нововасилівської селищної ради
Дата: 20.11.2020
Автор: НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Номер документу: 11
Назва документу: Про умови оплати праці голови та секретаря Нововасилівської селищної ради восьмого скликання в 2020 році
Прикріплені файли:

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

       МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО  РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

/ восьме скликання, перша чергова сесія/

 

 

РІШЕННЯ  № 11

 

від 20 листопада 2020 року

смт Нововасилівка

 

Про умови оплати праці голови

та секретаря Нововасилівської селищної

ради восьмого скликання в 2020 році

 

          Відповідно до статей 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» зі змінами, статті 33 Закону України «Про державну службу», постанови Кабінету Міністрів України № 229 від 25 березня 2016 року «Про затвердження Порядку обчислення стажу державної служби», Постанови Кабінету Міністрів України № 268 від 09 березня 2006 року «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» зі  змінами ( в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 414), Нововасилівська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Встановити селищному голові Прокопенко Олександру Миколайовичу посадовий оклад у розмірі – 11500 грн.

 

  1. Виплачувати селищному голові доплату за 5 ранг 4 категорії посадової особи органів місцевого самоврядування у розмірі 700 грн. та надбавку за вислугу років в розмірі 20% від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг.

 

 

  1. Проводити в 2020 році преміювання селищного голови щомісячно в розмірі 10 відсотків посадового окладу з врахуванням надбавок за ранг, вислугу років та надбавки за високі досягнення за фактично відпрацьований час в межах коштів, передбачених на преміювання у кошторисі апарату селищної ради та економії фонду оплати праці.

 

  1. Встановити селищному голові надбавку за високі досягнення в праці в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг службовців органів місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.
  2. Надати право селищному голові встановлювати працівникам виконавчого комітету селищної ради посадові оклади, ранги, доплати, надбавки, матеріальні допомоги та преміювання відповідно до Постави Кабінету Міністрів України № 268 від 09.03.2006 року «Про впорядкування структури та умов працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» ( зі змінами).
  3. Встановити секретарю селищної ради  посадовий оклад у розмірі 10500 грн.
  4. Виплачувати секретарю селищної ради доплату за 11 ранг 5 категорії посадової особи органів місцевого самоврядування у розмірі 400 грн. та надбавку за вислугу років в розмірі 15% від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг.
  5. Здійснювати преміювання  секретаря Нововасилівської селищної ради щомісяця у розмірі  10 відсотків від посадового окладу за фактично відпрацьований час в розмірі середньомісячної заробітної плати в межах коштів, передбачених на преміювання у кошторисі апарату селищної ради та економії фонду оплати праці.
  6. Встановити надбавку за високі досягнення в праці в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг службовців органів місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.
  7.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря селищної ради.

 

 

Селищний голова                              Олександр ПРОКОПЕНКО

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь