A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Наша вдячність Героям-визволителям – навіки!

Дата: 09.05.2021 09:55
Кількість переглядів: 767

Наша вдячність Героям-визволителям – навіки!

8 травня в День пам’яті та примирення, напередодні Дня Перемоги, в Нововасилівській об’єднаній територіальній громаді відбулись заходи на честь шанування воїнів-визволителів від фашистських загарбників в Другій Світовій війні.

З огляду на складну епідемічну ситуацію в області та регіоні, було прийнято рішення відмовитись від проведення традиційних масових заходів. Керівники Нововасилівської селищної ради в цей день поклали квіти до кожної братської могили солдатів -визволителів, до кожного пам’ятника та меморіалу, які є на території населених пунктів громади. Вітання ві святом та літратурно-музичні виступи все ж лунали в селах - працівники сфери культури громади підготували тематичну радіогазету.

Вшанувати пам'ять героїв тієї війни до Нововасилівці приїхав голова Мелітопольської райдержадміністрації Ігор Судаков. Разом з головою Нововасилівської ОТГ Олександром Прокопенко, секретарем Нововасилівської селищної ради Надією Голубєвою, заступниками голови Нововасилівської ОТГ Петром Трифоновим та Максимом Арабаджи, а також зі співробітниками апарату селищної ради та представниками  громадськості він пройшовся невеличкою ходою до меморіалу захисникам в парк селища. Там поклали квіти та вшанували пам’ять всіх земляків та тих, хто саме тут загинув визволяючи селище від ворога, хвилиною мовчання.

А потім виконали  почесну місію – вклонитися могилам героїв та покласти квіти на знак вдячності за Перемогу. В кожному селі до делегації приєднувались старости сіл, представники громадськості.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь