A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відкрите показове тренування з кіокушин-карате. Цікаво та захопливе!

Дата: 21.05.2021 22:34
Кількість переглядів: 650

 

 

Незвичний захід відбувся 21 травня в Нововасилівській школі-комплексі «Гармонія». В шкільній спортивній залі зібралися учні цієї школи щоб подивитися на тренування учасників гуртка Новоспаської ЗОШ з кіокушин-карате.

Вже декілька років цім видом спорту діти займаються під керівництвом тренера Євгена Якимова. Успіхи його вихованців за такий короткий час неабиякі. Вони приймали участь в змаганнях на рівні країни. Мають нагороди за призові місця, а одна з випускниць – Ірина Хорунжая – вже навчаючись в Києві стала чемпіонкою України, наразі вже має своїх учнів з кіокушин-карате.

На показове тренування до Нововасилівської «Гармонії» приїхали 24 учня різного віку. З великою цікавістю  діти дивились за тим, як проходить тренування. Тренер одразу попередив, що такі вправи – звичайні, однак зазвичай тренування продовжується 2 години.

В кінці заходу багато учнів виявили бажання також зайнятись цим видом спорту. Голова Нововасилівської громади Олександр Прокопенко разом з тренером Євгеном Якимовим та директорками шкіл- Іриною Підлесною та Оленою Задирака обговорили можливості створення на базі Нововасилівської школи комплекс «Гармонія» гуртка з кіокушин-карате. Звичайно, це стане можливим вже в наступному навчальному році, проте Євген радить тим, хто бажає вступити до гуртка, ще раз подивитись на звичайне тренування, аби затвердитись в своєму бажанні. Гурток працює в приміщенні Новоспаського дитячого садочка три дні на тиждень – в понеділок, середу та пятницю.

У мешканців населених пунктів Нововасилівської громади та сусідніх громад наприкінці червня буде чудова нагода ближче та детальніше познайомитися з бойовим мистецтвом кіокушин-карате. На честь Дня Конституції в с.Новоспаське відбудеться чемпіонат з карате за участю Чемпіонів мира. Про день та час проведення буде повідомлено додатково.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь