A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

18 червня, напередодні святкування в Україні Дня медичного працівника, в актовій залі Нововасилівської селищної ради відбувся урочистий захід з нагоди цього свята.

Дата: 19.06.2021 11:58
Кількість переглядів: 578

На нього були запрошені медичні працівники, що працюють в населених пунктах громади, ветерани – медики.

Голова Нововасилівської ОТГ Олександр Прокопенко  привітав всіх та подякував за професіоналізм і милосердя людей, що приходять на допомогу мешканцям громади в важку хвилину.

Від керівництва Мелітопольского району слова поздоровлень та вдячності сказав депутат Мелітопольскої райради О.М. Баша. Він вручив подяки лікарям Нововасилівської лікарні Л.К. Клименко,  С.О. Кацелю та С.О. Самойленко.

Подяки від Нововасилівської селищної ради за сумлінну працю та професіоналізм отримали багато медичних працівників. Їх вручали голова громади Олександр Прокопенко та секретар селищної ради Надія Голубєва. Не забули і про ветеранів медичної сфери. Всі вони окрім поздоровлень отримали солодкі презенти. Від душі пенсіонери подякували керівництву громади та особисто голові Олександру Прокопенку за шану та щиру, неформальну увагу. Саме про це говорив і головний лікар Нововасилівської лікарні Сергій Знаємський. Він підтвердив, що керівництво ОТГ приділяє максимум уваги проблемам системи охорони здоров’я, і головне – допомагає вирішувати ці проблеми.

 Святковий настрій медичним працівникам успішно створили робітники культури, самодіяльні артисти.

А коли урочисте святкування завершилось, голова ОТГ Олександр Прокопенко та секретар селищної ради Надія Голубєва вирушили з квітами та солодощами привітати тих, хто в цей день чергував  - до працівників швидкої допомоги. Вони чесно зізнались, що не очікували такої уваги. Але святковий сюрприз став для них по-справжньому приємним.

Тож нехай побільше буде  у вас спокійних чергувань та приємних сюрпризів, шановні працівники медичної сфери Нововасилівської ОТГ! Зі святом!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь