A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Це зворушливе свято – випускний бал…

Дата: 02.07.2021 18:21
Кількість переглядів: 907

1 липня в Нововасилівській школі-комплекс «Гармонія» пройшло свято – випускний бал. Площа біля школи заповнилась глядачами, серед них- батьки та родичі випускників, їх друзі, просто односельці. Адже для Нововасилівки випускний бал це традиційно свято, до якого відчувають причетність майже всі мешканці селища.

Цього року 28 хлопців та дівчат залишають рідну школу. Свято почалось танком, який виконали випускники. Звісно, - це вальс… І звісно, в цей вечір на адресу випускників пролунало багато-багато побажань та настанов. Урочисту частину свята відкрила директорка школи О.Ю. Задирака. Вона надала слово гостям. Перша всіх присутніх привітала заступник голови Мелітопольскої РДА І.А. Когут. Вона передала вітання від голови райдержадміністрації Ігоря Судакова та побажала випускникам щасливої долі, розвитку, подальших перемог. Висловила слова подяки батькам за любов, турботу і підтримку своїх дітей,  а вчителям – за невтомну працю, непохитну віру у кожного учня, розуміння та підтримку, безцінний багаж знань. Завершуючи виступ, Інна Анатоліїна вручила нагороду заступнику директора з навчально-виховної роботи Лілії Грибеньковій.

Від Нововасилівської селищної ради всіх привітали секретар селищної ради Н.М. Голубєва та начальник відділу культури та освіти Нововасилівської селищної ради О.І. Кірпік. Почесним гостем свята був депутат  Мелітопольської районної ради А.П. Голубєв.

Олена Юріївна Задирака із гордістю повідомила про гарні результати із ЗНО, які показали учні школи. Безумовно – це спільний результат роботи учнів, педагогів та батьків. Адміністрацією школи грамотами та подяками  були відзначені вчителі, які доклали максимальних зусиль для досягнення учнями високих показників в навчанні та в творчості.

І ось настала мить, коли випускники отримали атестати про закінчення середньої освіти. Троє з них закінчили навчання із золотими медалями. Їх вручила гостя свята  – І.І. Когут.

Дуже зворушливо дякували випускники своїм класним керівникам, батькам. Ті, в свою чергу, сказали   мудрі слова настанов та благословення на добру, щасливу долю. Немає сумнівів, що діти обов’язково їх згадають. Попереду – доросле життя. Мов рятівне коло в нім - батьківська любов та вчительська настанова…

А літнього вечора 1 липня 2021 року кожен випускник загадав своє заповітне бажання, тримаючи зірку. Відпустивши її в вечірнє небо, випускники крихітними маячками – телефонними ліхтариками –  наче дали сигнал Всемогутньому Всесвіту – ми починаємо шлях в дорослому житті. Тож нехай не загубиться в ньому жоден з тих маячків!

Хай щастить, випуск 2021!

 

 

Свято завершилось вальсом випускників  і незабутнім феєрверком.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь