A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Роботи по відновленню дорожного покриття на території Нововасилівської ОТГ почались!

Дата: 03.07.2021 19:55
Кількість переглядів: 925

Орієнтовна протяжність доріг загального користування місцевого значення по території Нововасилівської селищної ради складає 101 км. Стан доріг потребує капітального, поточного ремонту та робіт по експлуатаційному утриманню.

   Враховуючи незадовільний стан доріг на території громади, селищною радою в березні місяці поточного року була розроблена та прийнята на сесії селищної ради місцева Програма покращення стану автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Нововасилівської селищної ради на 2021 рік. Програмою передбачено виділення коштів у розмірі 800,0 тис. грн. з місцевого бюджету на дороги загального користування місцевого значення, а саме: О081032 (ділянка дороги смт Нововасилівка – с. Федорівка) – 300,0 тис. грн. та на дорогу О081553 /О081560/ (ділянка дороги смт Нововасилівка – с. Розівка) - 500,0 тис. грн. на умовах спів фінансування з ДП «Місцеві дороги Запорізької області» 50/50.

   В квітні місяці було підписано договір і в липні перераховані перші 500,0 тис. грн. і до 10 липня будуть перераховані ще 300,0 тис. грн.

   Враховуючи сильну зруйнованість ділянок доріг, коштів які виділені як з місцевого бюджету (800,0 тис. грн.) так і ДП «Місцеві дороги Запорізької області» (800,0 тис. грн.) не вистачає для завершення ремонтних робіт на вищезазначених ділянках, в зв’язку з цим селищна рада звернулась до Мелітопольської районної ради та Мелітопольської районної державної адміністрації з проханням розглянути можливість по виділенню додатково 800,0 тис. грн. на умовах спів фінансування 50/50 з районним бюджетом на ремонт ділянок доріг О081032 (ділянка дороги смт Нововасилівка – с. Федорівка) та О081553 /О081560/ (ділянка дороги смт Нововасилівка – с. Розівка).

Відповідно до графіка виконання робіт по експлуатаційному утриманню (ямковий ремонт) ДП «Місцеві дороги Запорізької області», в поточному році будуть проведені ремонтні роботи на ділянці дороги смт Нововасилівка – Воскресенка – Ганнівка.

Вчора, 2 липня, почались роботи з ремонту ділянки дороги, що веде до села Розівка (на фото).Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь