A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПРЕС-РЕЛІЗ: Сучасні електронні сервіси служби зайнятості для вас

Дата: 11.08.2021 12:16
Кількість переглядів: 303

Сучасний світ перейшов на новий етап життя, де головну роль виконує інформація. Сьогодні інформація є одним з найцінніших ресурсів. У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів Державна служба зайнятості активно впроваджує електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій.

Веб-сайт державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості», в залежності від потреб клієнта, надає такі корисні дистанційні онлайн-сервіси як «Електронний кабінет роботодавця», «Електронний кабінет безробітного» та «Електронна черга».

«Електронний кабінет роботодавця» - це сучасний інформаційно-комунікаційний сервіс, зорієнтований, насамперед, на економію часу роботодавців та підвищення ефективності їх взаємодії зі службою зайнятості. По суті, це персональне автоматизоване робоче місце, що надає можливість подання звітності до центру зайнятості в режимі онлайн, перегляду стану укомплектування заявлених вакансій та кількості направлень центром зайнятості претендентів на роботу, моніторингу договорів на організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру та працевлаштування після професійного навчання, перегляду актуальних резюме шукачів роботи та виконання безлічі інших функцій.

«Електронний кабінет шукача роботи» надає можливість зареєстрованому безробітному створити власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість, дізнатися про можливість професійного навчання, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю.

Завдяки сервісу «Електронна черга» на порталі Державної служби зайнятості є можливість записатися на прийом до спеціаліста будь-якого центру зайнятості України не виходячи із дому та не витрачаючи часу та коштів на проїзд.

«Зареєструватись у службі зайнятості можна як особисто, так і скориставшись онлайн-порталом державних послуг «Дія» для отримання статусу безробітного та призначення виплат допомоги. Клієнти Служби під час візитів до кар'єрного радника можуть використовувати цифрові документи. Але ж слід пам’ятати, що ця опція  актуальна для власників електронного цифрового підпису, - розповідає директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік про одну із останніх інновацій.

Всім бажаючим, хто потребує вибору або зміни професії, обрання свого кар’єрного шляху, визначення власних професійних інтересів, здібностей, психологічних схильностей, наразі є можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації на телеграм-каналі Запорізького обласного центру зайнятості.

Для зручності наших клієнтів, служба зайнятості представлена в найпопулярніших соціальних мережах Facebook, Twitter, Telegram, ТікТок, де Ви завжди можете отримати достовірну та цікаву інформацію.

На популярному відеохостингу  YouTube на сторінці Запорізької обласної служби зайнятості ви можете переглянути  Відеорезюме та Відеовакансії, які, до речі, можна створити за допомогою наших фахівців.

Якщо Ви шукаєте роботу або кваліфікованих працівників – служба зайнятості готова надати кваліфіковану допомогу.

 

Додаткову інформацію можна отримати у Приазовській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості за номерами (061)3322358 (061Ї3323308


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь