A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

27 серпня в Ганнівці відбулось свято – День села!

Дата: 28.08.2021 19:53
Кількість переглядів: 1243

Староста села та артисти самодіяльності місцевого клубу радо зустрічали гостей  - секретаря Нововасилівської селищної ради Надію Голубєву, заступників голови ОТГ Петра Трифонова та Максима Арабаджи, начальника відділу культури та освіти Нововасилівської селищної ради Ольгу Кірпік.

До початку святкового концерту гості мали можливість ознайомитись з експозиціями, що розповідають про історичний спадок ганнівців, їх сьогодення.

А вже коли зібрались в глядацькій залі місцеві мешканці, настав час урочисто подякувати тим, хто активно піклується інтересами села, вкладає сили в його розвиток. Але спочатку слово для офіційного привітання надали секретарю Нововасилівської селищної ради Надії Голубєвій. Вона також передала вітання та подарунок для сільської школи від депутата Мелітопольської районної ради Андрія Голубєва. Разом зі старостою села Анатолієм Грубою вони вручили Подяки від селищної ради ганнівцям. За традицією подарунки  і привітання в цей день отримали наймолодша жителька села, найстарші мешканці, ювіляри. Особливий подарунок чекав на Кюрчевського Івана Георгійовича – новенький велосипед! Це так громадськість села вирішила віддячити людині, яка кваліфіковано і завжди вчасно допомагає вирішувати проблеми з електропостачанням. Адже село віддалене і якщо трапляється позаштатна ситуація з електрикою, то чекати допомоги доводиться довго. Маючи великий досвіт та знання ця людина завжди готова прийти на допомогу.

Звичайно, найяскравішими  подарунками для всієї сільської громади став концерт, який своїми силами підготували учасники самодіяльності. Виступи дітей завжди проходять з успіхом. Люди в залі не шкодували свої долоні для оплесків!

І ще про подарунки… Коли концерт завершився, біля клубу зібрались люди різного віку. Хто бажав – танцював, а хтось дивився… Добре, що біля клубу напередодні свята з’явились дві лавки для відпочинку. Це подарунок від ОТГ.

Серпневий вечір був чудовим, а настрій святковим. Так і повинно бути в День села!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь