Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Голова райдержадміністрації Ігор Судаков провів перевірку освітніх закладів Мелітопольського району

Дата: 01.09.2021 08:35
Кількість переглядів: 1267

Напередодні початку нового навчального року голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков разом із першим заступником Андрієм Фесиком та керівниками відповідних територій відвідали загальноосвітні навчальні заклади Мелітопольського району, з метою ознайомлення їх готовності до початку навчального року 2021/2022.

Під час огляду встановлено, що заклади виконали значний обсяг робіт, які були спрямовані на створення комфортних та безпечних умов перебування учнів, педагогічних працівників та персоналу. Проведено  поточні ремонтні роботи по оформленню навчальних кабінетів, групових кімнат, оновлені коридори, спортивні зали (пофарбовано підлогу, двері, побілено стелі), облаштовано території шкіл, поповнено кабінети та групи новими дидактичними матеріалами, тощо. У належному стані паркани, спортивні майданчики та стадіони. Проводиться робота щодо підготовки до опалювального сезону.

Особлива увага приділялася станам блоків харчування, які стоять на контролі президента України Володимира Зеленського, голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Старуха та керівника Мелітопольського району Ігора Судакова.

В результаті об’їзду загальноосвітніх закладів, приємно відмітити, що директори шкіл та керівники територіальних громад відповідально віднеслися до всіх доручень та рекомендацій моніторингової комісії, створенної на початку літа розпорядженням голови Мелітопольської райдержадміністрації.

Так, у деяких шкільних їдальнях оновлено застаріле технологічне обладнання, проведено часткові та поточні ремонти, встановлено або поновлено вентиляційні системи, відремонтовано електромережі, а також поліпшено якість питної води.

Що стосується Нововасилівської НВК «Гармонії», то капітальний ремонт харчоблоку тут ще триває. Це, насамперед, спричинено проведенням тендерів, які вже завершилися, і наразі проводяться роботи з комунікації, електро, водопостачання, облицювання плиткою. Підрядник та керівництво громади впевнені, що упродовж місяця новий харчоблок вже буде повністю готовий прийняти дітей всіх освітніх закладів Нововасилівської громади.

Не оминули і дотримання санітарно-гігієнічних вимог та створення безпечних умов освітнього процесу, в умовах карантинних обмежень. Всі заклади освіти забезпечені засобами дезінфекції, антисептиками та засобами індивідуального захисту.

В цілому, грубих порушень під час об’їзду не виявлено. Ігор Судаков відмітив, що заклади освіти провели великий об’єм ремонтних робіт і продемонстрували належну готовність до початку нового 2021-2022 навчального року.

1 вересня поточного року усі школи Мелітопольського району гостинно зустрінуть дітей у стінах оновлених, комфортних та безпечних класах.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь