Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізькі власники елітних авто сплатили до бюджетів майже чотири мільйони гривень

Дата: 22.09.2021 19:14
Кількість переглядів: 360

 

З початку року до місцевих бюджетів регіону надійшло 3 мільйони 823 тисячі гривень транспортного податку. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, від власників автівок-юридичних осіб скарбниці отримали 2 мільйони 823 тисячі гривень, від фізичних осіб – більше мільйона гривень.

Найбільші суми "автоподатку" забезпечили платники обласного центру – майже два мільйони, оріхівські та гуляйпільські направили до скарбниць близько пів мільйона гривень, бердянські та приморські – 261 тисячу, мелітопольські та веселівські – 222 тисячі, пологівські, більмацькі та розівські – 182 тисячі, енергодарські, кам’янсько-дніпровські та великобілозерські – 179 тисяч, вільнянські та новомиколаївські – 131 тисячу гривень тощо.

Всього в регіоні нараховується 179 автомобілів, які оподатковуються за ставкою 25 тисяч гривень на рік. Серед них 57 є у власності фізичних осіб, 122 – у юридичних осіб.

Транспортний податок сплачується за легкові автомобілі середньоринковою вартістю понад 375 розмірів мінімальної заробітної плати та з датою виробництва до п'яти років. З їхнім переліком можна ознайомитися на сайті Міністерства економіки України за лінком: http://www.me.gov.ua/Vehicles/CalculatePrice?lang=uk-UA.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

 

Головне управління ДПС у Запорізькій областіФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь