Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАДАХ ОБЛАСТІ НЕОБХІДНО ПРИШВИДШИТИ ТЕМПИ ВАКЦИНАЦІЇ

Дата: 20.10.2021 18:48
Кількість переглядів: 900

Сьогодні під час традиційної наради з керівниками структурних підрозділів ОДА основна увага була приділена вакцинальній кампанії та стану захворюваності на ковід   в області.

Так, за інформацією директора департаменту охорони здоров´я Олексія Кулинича, з початку кампанії вакцинувалися 511 366 осіб, з яких – 217 654 отримали дві дози.

- У неділю, що минула, вакцинувалися 2540 жителів області. Це більше, ніж було раніше, але до планового показника щеплень ще далеко, - констатував Олексій Кулинич.

Загальна завантаженість ліжкового фонду становить 75%.  2185 хворих на COVID-19 перебувають на стаціонарному  лікуванні. Всі ковідні лікарні у повній мірі забезпечені киснем.   Пік захворюваності очікується на поточному тижні. До кінця тижня до ковідних буде включена ще Приморська лікарня.

- Потрібно посилити  інформаційно-роз´яснювальну кампанію у регіональних ЗМІ, - зазначив Олександр Старух. – До агітації необхідно долучити лідерів суспільних думок області. Також треба продовжити роз´яснювальну роботу з колективами  навчальних закладів області, починаючи від дошкільних.

Крім цього, голова облдержадміністрації вказав на низьку динаміку вакцинальної кампанії в апаратах ОТГ. У деяких громадах, наприклад, у Бердянській міській територіальній громаді, лише – 24 % персоналу вакциновано. У 26 громадах  області рівень вакцинації держслужбовців не дотягує до 40%.  І тільки у 7 громадах цей показник перетнув мінімально необхідний рівень у 80%.

Рівень вакцинації персоналу Запорізької ОДА сягнув 92%.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь