A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Нарешті це сталося

Дата: 11.11.2021 22:00
Кількість переглядів: 801

Завершено капітальний ремонт їдальні опорного навчального закладу Нововасилівський навчально-виховний комплекс "Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів- позашкільний навчальний заклад "Гармонія" Нововасилівської селищної ради!

Масштабний проект реконструкції шкільної їдальні потребував зусиль багатьох людей, чималих коштів та, звісно, часу. Але саме керівництво новоствореної Нововасилівської громади взяло під свій контроль реалізацію цього проекту. Адже майже 398 школярів Нововасилівської «Гармонія» повинні харчуватися в навчальному закладі повноцінно та якісно. Наразі така можливість у них є!

Харчоблок обладнано за сучасними стандартами – встановлено все необхідне устаткування для приготування різноманітних блюд та зберігання продуктів. Відремонтовано 4 приміщення, в яких розташовані цехи – гарячий, холодний, рибо-м'ясний та овочевий, а також приміщення-склад для сухих продуктів, овочів, приміщення для холодильного обладнання, обіднього залу, мийна, а також приміщення для персоналу - туалет, душ і роздягальня.

Зала для прийняття їжі оформлена в сонячних, теплих кольорах, проте зовсім не кричуще.  Одночасно тут зможуть розташуватися 120 школярів.

Голова Мелітопольської РДА Ігор Судаков завітав до Нововасилівської «Гармонії» аби на власні очі переконатися в успішній реалізації проекту реконструкції шкільної їдальні. Після побаченого він зазначив, що цей проект має значну соціальну складову, велика робота, що була проведена керівництвом громади дозволить школярам та педагогам проводити начальний процес в значно комфортніших умовах, адже питання якісного харчування в естетичній їдальні вирішено!

В новій їдальні стало  зручно для персоналу, затишно для дітей, все відповідає гігієнічним вимогам. Це підкреслила начальник відділу Держспоживслужби Приазовського району Оксана Коноваленко.

Голова Нововасилівської ОТГ Олександр Прокопенко підкреслив, що постійний контроль та своєчасне реагування на будь – які  проблеми в реалізації проекту капітального ремонту їдальні здійснювали його заступники- П. Трифонов та М. Арабаджи. Вдалося навіть зекономити 160,89 тис. грн. Загальна вартість реалізованого проекту за результатами тендеру склала 3355,230 тис. грн. Фінансування відбулось цілком за кошт громади.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь