A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Про затвердження Порядку списання житлових будинків, господарських та побутових будівель і споруд, розташованих на території Нововасилівської селищної ради, складу та Положення про комісію з обстеження їхнього технічного стану

Дата: 24.11.2021 12:56
Кількість переглядів: 436

УКРАЇНА

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

15 листопада 2021 р.                                                                           №6

смт Нововасилівка

 

Про затвердження Порядку списання

житлових будинків, господарських

та побутових будівель і споруд,

розташованих на території Нововасилівської

селищної ради, складу та Положення про комісію

з обстеження їхнього технічного стану

 

        Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Житловим кодексом Української РСР, з метою вдосконалення механізму зняття  житлового фонду, господарських та побутових будівель і споруд, що розташовані на території Нововасилівської селищної ради, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити:

1.1. порядок списання житлового будинків, господарських та побутових будівель і споруд, розташованих на території Нововасилівської селищної ради (Додаток 1).

1.2. форму акта про списання  житлового будинку, господарських та побутових будівель і споруд, розташованих на території Нововасилівської селищної ради (Додаток 2).

1.3. склад комісії з обстеження технічного стану житлового будинку, господарських та побутових будівель і споруд, розташованих на території Нововасилівської селищної ради (Додаток 3).

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Арабаджи М.І.

 

Селищний голова                                                 Олександр ПРОКОПЕНКО 

 

                                                                                                           Додаток 1

до рішення виконавчого комітету

№6 від 15.11.2021р.

 

ПОРЯДОК

списання житлового будинку, господарських та побутових будівель і споруд, розташованих на території Нововасилівської селищної ради

 

1. Порядок визначає механізм списання  житлового будівлі, господарських та побутових будівель і споруд, розташованих на території Нововасилівської селищної ради.

2. Списання житлового будинку, господарських та побутових будівель і споруд, розташованих на території Нововасилівської селищної ради, здійснюється на підставі прийнятого рішення виконавчого комітету Нововасилівської селищної ради про відповідне списання.

3. Списання житлового будинку, господарських та побутових будівель і споруд може бути ініційоване безпосередньо виконавчим комітетом селищної ради або особою (особами), якій (яким) на праві приватної власності належить (належать) житловий будинок, господарська та побутова будівля або споруда шляхом направлення письмового повідомлення та копій документів, які відповідно до чинного законодавства України підтверджують належність особи (особам) відповідного (відповідних) приміщення (приміщень) на праві приватної власності.

4. Для списання житлового будинку, господарських та побутових будівель і споруд, розташованих на території Нововасилівської селищної ради виконавчий комітет селищної ради надає дозвіл на списання та утворюється комісія з обстеження технічного стану житлового будинку, господарських та побутових будівель і споруд, розташованих на території Нововасилівської селищної ради у складі не менше 5 осіб (далі – комісія).

Склад комісії затверджується виконавчим комітетом селищної ради.     Очолює комісію заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

5. Комісія з метою фіксування технічного стану житлового будинку перед списанням проводить його технічний огляд.

Під час огляду комісія може використовувати наявну у власника будинку, господарської будівлі або споруди технічну документацію (акт прийняття в експлуатацію, матеріали технічної документації, плани зовнішніх мереж тощо).

6. За результатами роботи комісії складається акт про списання будинку, господарської будівлі або споруди.

7. Акт про списання житлового будинку, господарської будівлі або споруди підписується всіма членами комісії та затверджується рішенням виконавчого комітету Нововасилівської селищної ради.

8. Після затвердження виконавчим комітетом селищної ради акту про списання  житлового будинку, господарських та побутових будівель і споруд, розташованих на території Нововасилівської селищної ради, процедура списання відповідного будинку, господарської будівлі або споруди вважається припиненою.

Процедура списання житлового будинку, господарської будівлі або споруди повинна бути завершена у строк не більше двох місяців з дня прийняття рішення про надання дозволу на списання відповідного житлового будинку, господарської будівлі або споруди.

9. Оскарження дій чи бездіяльності стосовно списання житлового будинку, господарської будівлі або споруди, здійснюється відповідно до чинного законодавства України.

 

 

Секретар селищної ради                                                    Надія ГОЛУБЄВА     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                            Додаток 2

до рішення виконкому

№6 від 15.11.2021р.  

 

АКТ

про списання  житлового будинку, господарських та побутових будівель і споруд, розташованих на території Нововасилівської селищної ради

 

«__» ___________ 202 _ р.                                              смт. Нововасилівка

 

Комісія з обстеження технічного стану житлового будинку, господарських та побутових будівель і споруд, розташованих на території Нововасилівської селищної ради, утворена згідно рішення виконавчого комітету Нововасилівської селищної ради № __ від __ листопада 2021 року у складі:

 

голова комісії ________________ ;

 

члени комісії   _________________ ;

                        _________________ ;

                        _________________

 

склали акт технічного стану житлового будинку, господарської /побутової будівлі/споруди, розташованої за наступною адресою ________________________________________________________________________________________________________________________________ .

 

Огляд проводився згідно заяви гр. _______________.

Будинок, господарська/побутова  будівля/споруда  збудований(а) у ______ році. Впродовж останніх років догляд за будинком, господарською/побутовою будівлею/спорудою не здійснювався.

 

Технічна характеристика будинку, господарської/побутової будівлі/споруди.

При огляді на місці було проведено візуальне обстеження окремих конструктивних елементів та інженерних мереж житлового будинку, господарської/побутової будівлі/споруди.

 

Назва

елементу

 

 

Назва

матеріалу елементів (згідно з тех. паспортом)

Технічний стан елементів будівлі

          % зносу

1

 

 

Фундамент

2

3

4

Стіни, перегородки

 

 

 

 

Перекриття

 

 

 

Покрівля

 

 

 

Підлога

 

 

 

Отвори

 

 

 

Внутрішні пристрої

 

 

 

 

 

 

 

 

Оздоблення

 

 

 

   

                                          ВИСНОВОК КОМІСІЇ  

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Голова комісії ________________    _____

 

Члени комісії __________________  _____

                       __________________  _____

                       __________________  _____

                       __________________  _____

 

 

Секретар селищної ради                                                     Надія ГОЛУБЄВА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                             Додаток 3

до рішення виконкому

№6 від 15.11.2021р.

СКЛАД

комісії з обстеження технічного стану житлового будинку, господарських та побутових будівель і споруд, розташованих на території Нововасилівської селищної ради

 

Голова комісії – Арабаджи Максим Ігорович, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради.

Заступник комісії - Баклажков Іван Іванович – начальник юридичного відділу Нововасилівської селищної ради;

Секретар комісії – Грибенькова Наталя Сергіївна, спеціаліст 1-ї категорії виконавчого апарату Нововасилівської селищної ради.

Члени комісії:

Коноваленко Вадим Олександрович – головний спеціаліст юридичного відділу Нововасилівської селищної ради;

Шевченко Іван Миколайович – депутат Нововасилівської селищної ради, головний спеціаліст юридичного відділу Нововасилівської селищної ради;

Богданова Наталія Вікторівна – головний бухгалтер Нововасилівської селищної ради;

староста Нововасилівської селищної ради (у разі списання житлового будинку, господарських/побутових будівель/споруд на території, підпорядкованій відповідному старості) ;

Собченко Олена Петрівна – начальник загального відділу Нововасилівської селищної ради.

 

 

Секретар селищної ради                                                     Надія ГОЛУБЄВА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь