A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Про утворення та затвердження складу суб'єктів міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 24.11.2021 13:01
Кількість переглядів: 275

УКРАЇНА

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

10 вересня 2021 р.                                                                           №4

смт Нововасилівка

 

Про утворення та затвердження складу

суб'єктів міждисциплінарної команди

для організації соціального захисту дітей,

які перебувають у складних життєвих обставинах

 

Відповідно до п.п. 4 п. б ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (делеговані повноваження), відповідно до ст. 4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», ст,10, ст.23 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 22 Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», ст. 11 Закону України «Про соціальні послуги», Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», Постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» (зі змінами), з метою прийняття узгоджених дій та рішень в інтересах дитини; аналізу інформації про дитину, її сім’ю, складні життєві обставини, в яких вона перебуває, результатів оцінювання потреб дитини та її сім’ї у соціальних послугах, здатності батьків здійснювати догляд та виховання дитини, рівня виконання ними батьківських обов’язків; розроблення, виконання систематичного (щоквартального) перегляду і коригування індивідуального плану із забезпеченням відповідності запланованих інтересам дитини, а також індивідуального плану надання соціальних послуг, у тому числі плану соціального супроводу сім’ї дитини; ініціювання розгляду питання щодо соціального захисту дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах, на засіданні комісії з питань захисту прав дитини, зокрема щодо обов’язковості надання соціальних послуг (проходження індивідуальних корекційних програм) особам у разі невиконання ними батьківських обов’язків, вчинення домашнього насильства чи жорстокого поводження з дитиною, виконавчий комітет селищної ради

 

В И Р І Ш И В :

 

      1. Утворити та затвердити склад суб'єктів міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають на обліку Служби у справах дітей Нововасилівської селищної ради, як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах (додаток).

 

      2. Надати Службі у справах дітей виконавчого комітету Нововасилівської селищної ради повноваження щодо організації діяльності міждисциплінарної команди шляхом формування її персонального складу на підставі пропозицій суб'єктів міждисциплінарної команди для забезпечення допомоги кожній конкретній дитині, яка перебуває у складних життєвих обставинах; проведення засідань міждисциплінарної команди.

 

        3. Суб'єктам міждисциплінарної команди на запит Служби у справах дітей Нововасилівської селищної ради:

         3.1. Надавати пропозиції щодо кандидатур для формування персонального складу міждисциплінарної команди з метою соціального захисту конкретної дитини, яка опинилися у складних життєвих обставинах.

         3.2. Забезпечувати участь осіб у роботі міждисциплінарної команди.

         3.3. Подавати протягом п'яти робочих днів після отримання запиту інформацію, отриману під час здійснення встановлених законодавством повноважень, про дитину та її сім'ю, яка перебуває в складних життєвих обставинах, необхідну для забезпечення її соціального захисту.

         3.4. У межах своїх повноважень неухильно дотримуватися інших вимог Порядку забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, у тому числі таких, які постраждали від жорстокого поводження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01червня 2020 року № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах».

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Арабаджи Максима Ігоровича.

 

 

 

 

 

Селищний голова                                                        Олександр ПРОКОПЕНКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток

 до рішення виконавчого комітету

Нововасилівської селищної ради

від 10.09.2021року №4

 

 

СКЛАД

суб'єктів міждисциплінарної команди

для організації соціального захисту дітей,

які перебувають у складних життєвих обставинах

 

Шопова Альона Андріївна – начальник Служби у справах дітей виконавчого комітету Нововасилівської селищної ради, голова команди;                          Цалай Тетяна Валеріївна – спеціаліст Служби у справах дітей Нововасилівської селищної ради, секретар команди.

 

Члени команди:

Шульга Людмила Володимирівна - директор КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Нововасилівської селищної ради;

Чернишова Ганна Арнольдівна – фахівець із соціальної роботи КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Нововасилівської селищної ради;

Кірпік Ольга Іванівна - начальник відділу освіти та культури Нововасилівської селищної ради.

Езума Марина Олександрівнаначальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Нововасилівської селищної ради;

Стоянова Наталія Сергіївна психолог Нововасилівського НВК «Гармонія»;

Шушура Діана Андріївна - начальник сектору ювенальної превенції Мелітопольського ВП ГУНП України в Запорізькій області (за згодою).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь