Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізькі продавці підакцизних товарів поповнили бюджети громад майже на 291 мільйон гривень

Дата: 25.11.2021 13:33
Кількість переглядів: 315

З початку року до місцевих бюджетів регіону надійшло 290 мільйонів 785 тисяч гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизних товарів. Минулорічний рівень сплати перевищено на 43,3 мільйона гривень або на 17,5 відсотка. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

Для торгівлі алкогольною продукцією та тютюновими виробами запорізькі компанії і приватні підприємці придбали понад вісім тисяч ліцензій, перерахувавши за них до скарбниць громад майже 40 мільйонів гривень. Крім того, у січні-жовтні призупинено дію 948 дозволів, анульовано 2523 документи.

Станом на початок листопада в регіоні кількість діючих ліцензій перевищила десять тисяч. З їхнім переліком можна ознайомитись на сайті податкової служби за посиланням: https://zp.tax.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy.

Також за десять місяців у сфері обігу підакцизних товарів податківці провели 1586 перевірок суб'єктів господарювання. За виявлені порушення вимог законодавства застосовані фінансові санкції у вигляді штрафів на загальну суму 44,5 мільйона гривень.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

ТЕМА: Легалізація ринку підакцизних товарів

Спікер: Начальник ГУ ДПС

 

Управління державними об'єктами, проєкти будівництва та тарифи на енергоносії – колегія Запорізької облдержадміністрації розглянула важливі для регіону питання

 

У Запорізькій обласній державній адміністрації під керівництвом голови ОДА Олександра Старуха відбулося засідання колегії. Участь у її роботі взяли керівники територіальних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, очільники правоохоронних органів, обласних установ та організацій.

Захід був присвячений важливим соціально-економічним питанням, серед яких – виконання програми Президента України "Велике будівництво" та проекти, які планується реалізувати в області у наступному році. Окремо було наголошено на джерелах фінансування розбудови або ремонту об'єктів інфраструктури.

Також члени колегії розглянули встановлення тарифів на постачання теплової енергії для населення на території області, а також стан управління об'єктами державної власності та проведення інвентаризації комунального майна.

Крім того, учасники обговорили особливості одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

ТЕМА: Діалог з підприємцями та інститутами громадянського суспільства

Спікер: Начальник ГУ ДПСФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь