Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відкрита Першість з футболу Асоціації м. Мелітополя та Мелітопольського району завершилась. Команда Нововасилівської ОТГ стала срібним призером турніру! Вітання голови Нововасилівської ОТГ Олександра Прокопенка:

Дата: 01.12.2021 09:37
Кількість переглядів: 732

В турнірі взяли участь 12 команд. І вже з перших ігор футболісти Нововасилівської ОТГ демонстрували високі спортивні результати. Наша команда була серед лідерів як в першому колі турніру, так і в другому.

Слід згадати також, що саме наша команда виграла турнір на кубок пам’яті Олега Олексенка. В тому історичному матчі хлопці виграли у досвідченої та сильної команди «Мелітопольська черешня». За результатами Першості з футболу Асоціації м. Мелітополя  та Мелітопольського району саме ця команда стала переможцем.

 Друге коло Першості пройшло в складних умовах карантину. Деякі матчі відмінились, деякі перенесені. Тому в лідерах опинились ті команди, які викладались задля результату в кожній грі. Саме так грали наші хлопці!

Я дякую кожному спортсмену та особисто тренеру команди  - Павлу Лосенку - за гідний результат в турнірі! Ваша перемога сприяє позитивному іміджу нашої Нововасилівської громади! Вболіваючи на трибунах стадіонів ми були разом і єдині в бажанні перемоги. Ці чудові моменти допомагали нам відчувати спорідненість та приналежність Нововасилівській ОТГ.

Велика подяка спонсорам команди  - ви розуміли як важливо для громади бути представленою на спортивному  регіональному турнірі!

Вітаю всіх з перемогою!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь