A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відкрита Першість з футболу Асоціації м. Мелітополя та Мелітопольського району завершилась. Команда Нововасилівської ОТГ стала срібним призером турніру! Вітання голови Нововасилівської ОТГ Олександра Прокопенка:

Дата: 01.12.2021 09:37
Кількість переглядів: 699

В турнірі взяли участь 12 команд. І вже з перших ігор футболісти Нововасилівської ОТГ демонстрували високі спортивні результати. Наша команда була серед лідерів як в першому колі турніру, так і в другому.

Слід згадати також, що саме наша команда виграла турнір на кубок пам’яті Олега Олексенка. В тому історичному матчі хлопці виграли у досвідченої та сильної команди «Мелітопольська черешня». За результатами Першості з футболу Асоціації м. Мелітополя  та Мелітопольського району саме ця команда стала переможцем.

 Друге коло Першості пройшло в складних умовах карантину. Деякі матчі відмінились, деякі перенесені. Тому в лідерах опинились ті команди, які викладались задля результату в кожній грі. Саме так грали наші хлопці!

Я дякую кожному спортсмену та особисто тренеру команди  - Павлу Лосенку - за гідний результат в турнірі! Ваша перемога сприяє позитивному іміджу нашої Нововасилівської громади! Вболіваючи на трибунах стадіонів ми були разом і єдині в бажанні перемоги. Ці чудові моменти допомагали нам відчувати спорідненість та приналежність Нововасилівській ОТГ.

Велика подяка спонсорам команди  - ви розуміли як важливо для громади бути представленою на спортивному  регіональному турнірі!

Вітаю всіх з перемогою!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь