Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Одразу 7 населених пунктів Нововасилівської громади отримали швидкісний Інтернет. А отже - і світовий інформаційний простір

Дата: 17.12.2021 18:21
Кількість переглядів: 894

 

   Відсутність можливості користуватися сучасною інформаційною мережею, а отже - обмеження комунікації, давно не влаштовувало селян. До того ж, через поширення коронавірусної інфекції, школярі вимушені часом перебувати на дистанційній формі навчання. А як навчатись, коли немає Інтернету?

    Тож у 2021 році одна з проблем, на вирішення якої були спрямовані сили керівників та спеціалістів  Нововасилівської селищної ради, – це підключення сіл громади до швидкісного Інтернету.

Громадою була подана заявка на отримання  субвенції на підключення 7 сіл громади до Інтернет мережі.  В результаті було отримано з державного бюджету 1,3 млн.грн.

Завдяки даній субвенції швидкісний Інтернет та базову локальну мережу у соціальних закладах, у тому числі Wi-Fi-покриття отримали 7 сіл громади - с.Новоспаське, с.Мар’янівка, с.Маківка, с.Оріхівка, с.Прудентово, с.Ганнівка та с.Ганно-Опанлинка. Підключено 16 соціальних закладів - 6 медичних закладів, 3 школи, 5 бібліотек, 1 дитячий дошкільний заклад, 1 Будинок культури.

Після підключення соціальних закладів, відтепер всі бажаючі мешканці сіл мають можливість підключитись до швидкісного інтернету.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь