A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Одразу 7 населених пунктів Нововасилівської громади отримали швидкісний Інтернет. А отже - і світовий інформаційний простір

Дата: 17.12.2021 18:21
Кількість переглядів: 860

 

   Відсутність можливості користуватися сучасною інформаційною мережею, а отже - обмеження комунікації, давно не влаштовувало селян. До того ж, через поширення коронавірусної інфекції, школярі вимушені часом перебувати на дистанційній формі навчання. А як навчатись, коли немає Інтернету?

    Тож у 2021 році одна з проблем, на вирішення якої були спрямовані сили керівників та спеціалістів  Нововасилівської селищної ради, – це підключення сіл громади до швидкісного Інтернету.

Громадою була подана заявка на отримання  субвенції на підключення 7 сіл громади до Інтернет мережі.  В результаті було отримано з державного бюджету 1,3 млн.грн.

Завдяки даній субвенції швидкісний Інтернет та базову локальну мережу у соціальних закладах, у тому числі Wi-Fi-покриття отримали 7 сіл громади - с.Новоспаське, с.Мар’янівка, с.Маківка, с.Оріхівка, с.Прудентово, с.Ганнівка та с.Ганно-Опанлинка. Підключено 16 соціальних закладів - 6 медичних закладів, 3 школи, 5 бібліотек, 1 дитячий дошкільний заклад, 1 Будинок культури.

Після підключення соціальних закладів, відтепер всі бажаючі мешканці сіл мають можливість підключитись до швидкісного інтернету.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь