A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

19 грудня, напередодні Нового року, до нас приходить свято, яке є найбільш улюбленим серед дітлахів — День Святого Миколая!

Дата: 19.12.2021 18:41
Кількість переглядів: 878

Саме з цієї нагоди представники селищної ради за рахунок коштів місцевого бюджету згідно програми Служби у справах дітей «Дитинство», подарували солодкі подарунки дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітям із багатодітних сімей, дітям із сімей учасників АТО та дітям з особливими потребами.

Сьогодніо 10.00 год. на дитячому майданчику біля селищної ради була проведена розважальна програма до Дня Святого Миколая. Захід розпочався з відкриття новорічної ялинки та конкурсів для дітей. Вони танцювали, співали, водили хороводи та змагалися у конкурсах. Наприкінці свята всі діти отримали солодкі подарунки.

Цього ж дня 29 дітей, позбавлених батьківського піклування, з Нововасилівської ОТГ відвідали новорічну циркову програму в Запорізькому державному цирку та отримали новорічні подарунки. Захід був організований Департаментом соціального захисту населення, Службою у справах дітей облдержадміністрації та Запорізьким обласним центром соціальних служб.

Нововасилівська селищна рада вітає всіх дітей з початком новорічних свят! Бажаємо міцного здоров'я, гарного настрою, успіхів у навчанні, веселих та казкових канікул!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь