Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

19 грудня, напередодні Нового року, до нас приходить свято, яке є найбільш улюбленим серед дітлахів — День Святого Миколая!

Дата: 19.12.2021 18:41
Кількість переглядів: 914

Саме з цієї нагоди представники селищної ради за рахунок коштів місцевого бюджету згідно програми Служби у справах дітей «Дитинство», подарували солодкі подарунки дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітям із багатодітних сімей, дітям із сімей учасників АТО та дітям з особливими потребами.

Сьогодніо 10.00 год. на дитячому майданчику біля селищної ради була проведена розважальна програма до Дня Святого Миколая. Захід розпочався з відкриття новорічної ялинки та конкурсів для дітей. Вони танцювали, співали, водили хороводи та змагалися у конкурсах. Наприкінці свята всі діти отримали солодкі подарунки.

Цього ж дня 29 дітей, позбавлених батьківського піклування, з Нововасилівської ОТГ відвідали новорічну циркову програму в Запорізькому державному цирку та отримали новорічні подарунки. Захід був організований Департаментом соціального захисту населення, Службою у справах дітей облдержадміністрації та Запорізьким обласним центром соціальних служб.

Нововасилівська селищна рада вітає всіх дітей з початком новорічних свят! Бажаємо міцного здоров'я, гарного настрою, успіхів у навчанні, веселих та казкових канікул!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь