A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам фінансового відділу Нововасилівської селищної ради

Дата: 28.12.2021 16:56
Кількість переглядів: 256

УКРАЇНА

НОВОВАСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

                                                   РІШЕННЯ                        

21 грудня 2021 р.                                                                           №7

смт Нововасилівка

 

Про затвердження Положення

про преміювання та надання

матеріальної допомоги працівникам

фінансового відділу Нововасилівської

селищної ради

 

Керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та відповідно до ст. 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», ст. 97 КЗпП України, постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» та  з метою заохочення працівників за ініціативність, сумлінне виконання посадових обов’язків і завдань виконавчий комітет  селищної ради

 

В И Р І Ш И В:

 

 Схвалити Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам фінансового відділу Нововасилівської селищної ради   (додається).

         

 

 

 

Селищний голова                                  Олександр ПРОКОПЕНКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                

Додаток до

рішення виконавчого комітету       Нововасилівської селищної ради

 

                                                                               «21» грудня 2021р.  №7

 

 

Положення

про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам

 фінансового відділу Нововасилівської селищної ради

 

  1. Загальні положення

 

1.1. Положення про Преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам фінансового відділу Нововасилівської селищної ради   розроблено відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», ст. 97 КЗпП України, постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 р. № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади,  органів прокуратури, судів та інших органів» .

1.2. Дія цього Положення поширюється на працівників фінансового відділу Нововасилівської селищної ради(далі-Відділ).

1.3. Преміювання, надання матеріальної допомоги працівникам Відділу здійснюється на підставі затвердженого Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги (далі-Положення).

2. Умови преміювання

2.1. Преміювання працівників Відділу  проводиться за результатами роботи за місяць відповідно до їх особистого вкладу за загальні результати роботи  згідно наказу начальника Відділу.

Преміювання начальника Відділу проводиться на підставі розпорядження селищного голови.

2.2. Працівники Відділу преміюються  на підставі наказу начальника Відділу за виконання таких показників:

1)  ініціативність у роботі;

2) якість виконання обов’язків, завдань та повноважень визначених:

3) терміновість виконання завдань.

Враховується також функціональне навантаження працівників та дотримання вимог трудової та виконавської дисципліни.

2.3. Начальник Відділу може прийняти рішення про преміювання працівників за виконання особливо важливої роботи з урахуванням особистого внеску працівника та з нагоди державних, професійних свят та ювілейних дат.

          2.4. Рішення про преміювання начальника Відділу з нагоди державних, професійних свят та ювілейних дат приймає селищний голова.

 

3. Порядок визначення фонду преміювання

 

3.1. Фонд преміювання утворюється в межах коштів, передбачених на преміювання в кошторисі та економії фонду оплати праці.

3.2. Видатки на преміювання передбачаються в кошторисі Відділу.

3.3. На створення річного фонду преміювання спрямовуються кошти в розмірі не менше 10 відсотків посадових окладів.

4. Розмір премії

4.1.  Розмір премії  залежить від виконання показників, зазначених в розділі 2 цього Положення та особистого вкладу працівників в загальні результати роботи без обмеження індивідуальних премій максимальними розмірами і визначається:

- працівникам Відділу згідно наказу начальника Відділу;

- начальнику Відділу  – розпорядженням селищного голови.

4.2.  Премія нараховується за фактично відпрацьований працівниками у звітному місяці час.

4.3. Премія не нараховується за час відпусток, тимчасової непрацездатності, відрядження на навчання з метою підвищення кваліфікації, в тому числі за кордон.

4.4. Працівники, які допустили порушення трудової, виконавської дисципліни та за неналежне виконання службових обов’язків (порушення термінів виконання доручень, неякісну підготовку документів, матеріалів та ін.) не підлягають преміюванню повністю або преміюються у зменшеному розмірі

4.5.  Працівникам,  яким винесена догана,  премія не виплачується протягом дії дисциплінарного стягнення.     

4.6. Працівникам, звільненим з роботи в тому місяці, за який проводиться преміювання, премія не нараховується, за винятком тих, які вийшли на пенсію або звільнилися з роботи за станом здоров’я. Новим працівникам премія нараховується пропорційно відпрацьованому часу у місяці прийняття на роботу.

 

  1. Порядок і терміни преміювання

 

 5.1.Головний спеціаліст Відділу, на якого покладені обов’язки ведення бухгалтерського обліку, розраховує загальну суму коштів, що спрямовується на преміювання щомісяця. Начальник Відділу розподіляє її між працівниками пропорційно їх посадових окладів з урахуванням особистого вкладу в загальні результати роботи та фактично відпрацьованого часу.

Проект наказу про преміювання готує головний спеціаліст Відділу, на якого покладені обов’язки ведення бухгалтерського обліку, до 25 числа поточного місяця.

 5.2. Премія виплачується не пізніше терміну виплати заробітної плати за другу половину поточного місяця.

 

                          

6. Надання матеріальної допомоги працівникам

 

6.1. Працівникам Відділу надається допомога на оздоровлення  у розмірі середньомісячної заробітної плати одночасно з наданням щорічної відпустки (або  її частини). Джерелом виплати допомоги є встановлений фонд оплати праці на поточний рік.

6.2. Працівникам Відділу для вирішення соціально-побутових питань, а саме: тривала хвороба працівника та членів його сім’ї, вихід на пенсію, ювілей працівника, що сумлінно та безперервно працює в органах місцевого самоврядування, весілля працівника, народження дитини у працівника, смерть працівника або члена його сім’ї, скрутне матеріальне становище працівника та інші поважні причини може надаватися матеріальна допомога у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати, обчисленої виходячи з виплат за останні два календарні місяці роботи, що передують події, з якою пов’язана виплата.

Зазначена матеріальна допомога надається разово, як правило, на підставі заяви працівника, а у виняткових випадках – за клопотанням колективу, у складі якого він працює, згідно  наказу начальника Відділу.

Джерелом виплати матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань є встановлений фонд оплати праці та економія фонду оплати праці в розрахунку за рік.

6.3. Матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань та допомога на оздоровлення начальнику Відділу надається згідно розпорядження селищного голови.

 

 

 

Селищний голова                                                         Олександр ПРОКОПЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь