Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ВІДОМІ ЗАПОРІЖЦІ ЗАКЛИКАЮТЬ ЩЕПИТИСЯ: “ВАКЦИНОВАНІ - ЗАХИЩЕНІ”

Дата: 19.01.2022 19:52
Кількість переглядів: 354

Фото без описуМіністерство охорони здоров'я України разом з Товариством Червоного Хреста України запустили всеукраїнську національну кампанію “Україна вакцинується”. В 24 роликах відомі люди регіонів нашої держави діляться своїм досвідом та мотивацією щодо вакцинації від COVID-19.

Запорізькі діячі культури, медицини, громадські діячі долучились до інформаційної кампанії та закликали українців не зволікати робити щеплення у час, коли вся планета вже третій рік бореться з небезпечним вірусом, лікарі невпинно рятують життя за життям,  а їх пацієнти з тяжким перебігом хвороби,  при цьому, переважно нещеплені.

Громадський діяч, краєзнавець, гід Роман Акбаш,  який вже багато років вивчає історію, архітектуру,  культуру нашого краю,  поділився власною позицією:

  • Я вакцинувався, щоб без страху продовжувати спілкуватися  з людьми та закохувати їх у рідне місто. Вакцинація - це лише один із кроків, щоб зробити коронавірусну хворобу лише історією.

У Запоріжжі до національної кампанії “Україна вакцинується” долучився і доктор медичних наук, легендарний хірург,  трансплантолог Олександр Никоненко,  який  вже більше 50-ти років працює лікарем та з початку пандемії Covіd-19 часто лікує хворих, які перенесли коронавірус. Оскільки він разом з сім'єю піклується про власне здоров'я, тож прийняли для себе рішення щеплюватися.  

Волонтер та громадський діяч Альберт Павлов зазначив, що велика родина - це велика відповідальність. Ми маємо подавати приклад в усьому,  адже дитина є відображенням батьків:

  • Ми дбаємо про своє здоров'я та хочемо, щоб наші діти брали  з нас приклад. Тому ми всією родиною щепилися, бо вакцинація - потрібна! - підтримала його дружина та багатодітна мама Юлія Павлова.

Відео можна переглянути на YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=mhcOoX0HdvU

Відео щодо щеплення від COVID-19 у Всеукраїнській кампанії «Україна вакцинується» були створені у співпраці з Міністерством охорони здоров’я України, Центром громадського здоров‘я України та Уповноваженою Президента України з питань волонтерської діяльності.

 

Департамент культури та інформаційної політики


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь