A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ЮНІСЕФ ДОСТАВИВ В УКРАЇНУ МАЙЖЕ 1 МІЛЬЙОН ДОЗ ВАКЦИНИ PFIZER ВІД COVID-19

Дата: 24.01.2022 14:14
Кількість переглядів: 461

ЮНІСЕФ доставив в Україну 999,180 доз вакцини Pfizer-BioNTech від COVID-19, наданих урядом Сполучених Штатів Америки через ініціативу COVAX.

Ці дози надаються у рамках глобальних заходів із забезпечення рівного доступу до безпечних вакцин проти COVID-19 у світі. Завдяки програмі якомога більше людей в Україні отримають важливий захист від захворювання, особливо у період розповсюдження штаму Омікрон.

  • Наша ціль – максимальний захист українців від коронавірусної хвороби. Наразі  кожен має змогу отримати базовий курс щеплення та зробити  бустерну дозу вакцини проти COVID-19, тому надходження додаткових доз вакцин посилить нашу спроможність протистояти поширенню нових штамів та пандемії - зазначив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Зберігання й логістику мРНК-вакцин з цієї поставки в рамках COVAX, із дотриманням відповідного температурного режиму в Україні забезпечує Агентство США з міжнародного розвитку USAID через проєкт SAFEMed. 

  • ЮНІСЕФ вітає прогрес із темпами  вакцинації від COVID-19 в України та закликає тих, хто вже отримав щеплення, мобілізувати далі своїх  родичів, особливо літніх, та друзів прийти та отримати захист від COVID-19. Допоможіть нам виграти перегони з вірусом: вакцинуйтеся якомога швидше, щоб убезпечити себе та свою  громаду. Боротьба з COVID триває, особливо з огляду на появу нових штамів, як Omicron.  Зараз уже кожен має змогу отримати третю дозу вакцини проти COVID-19, будь ласка, скористайтеся цією можливістю, щоб максимально захистити себе. Ми вдячні донорам і партнерам, які не припиняють надавати безпечні та ефективні вакцини, що рятують життя, - сказав голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Мурат Шахін.

На сьогодні USAID вже виділив близько 10 мільйонів доларів на підтримку вакцинації в Україні та передав країні майже 3,2 мільйона вакцин (Moderna and Pfizer) від COVID-19 через COVAX. Загалом з початку COVID-19 в Україні, USAID надав допомогу у відповіді на пандемію на загальну суму понад 50 мільйонів доларів США.


 

За матеріалами ЮНІСЕФФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь