A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Коментар голови Мелітопольської райдержадміністрації Ігоря Судакова щодо стану захворюваності на COVID-19 та вакцинацію в Мелітопольському районі

Дата: 09.02.2022 11:54
Кількість переглядів: 516

Нажаль, сьогодні ми спостерігаємо зростання показників захворюваності на коронавірусну хворобу, останніми тижнями фіксуються нові антирекорди за весь час пандемії.

Особливістю першої цьогорічної хвилі COVID-19 є зростання кількості інфікованих, зокрема серед дитячого населення, і помірна кількість госпіталізацій. Так, на території Мелітопольського району показники захворюваності з середини січня цього року зросли майже в 7 разів.

В Мелітопольському районі вакциновано двома дозами 38 % дорослого населення району – це низький показник, який, нажаль, не гарантує повну безпеку від подальших масштабних хвиль захворювання. Ні про який колективний імунітет не може йти і мови, адже щепився проти ковіду лише кожен третій мешканець.

Тому, вкотре хочу наголосити на необхідності вакцинації для захисту здоров’я наших громадян.

У Мелітопольському районі на базі закладів охорони здоров`я діють 43 пункти щеплення та 3 мобільні бригади. На території міста Мелітополя організовано роботу 2 Центрів вакцинації населення від COVID-19

Також для зручності сільського населення організовано виїзди бригад до населених пунктів, котрі не мають власних пунктів вакцинації.

Нагадую, що сьогодні всі особи віком від 18 років, у яких минуло більше 6 місяців після завершення первинного курсу вакцинації незалежно від того, якою вакциною щепилася людина, можуть і повинні отримати бустерну дозу вакцини проти COVID-19.

Введення бустерної дози вакцини проти COVID-19 посилює імунну відповідь та ефективність проти різних актуальних штамів коронавірусу.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь