A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Зустріч воїнів-ветеранів з керівництвом Нововасилівської ОТГ

Дата: 15.02.2022 07:48
Кількість переглядів: 5749

14 лютого, напередодні Дня вшанування  учасників бойових дій на територіях інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану, в смт Нововасилівка відбулась зустріч керівництва Нововасилівської ОТГ з воїнами – інтернаціоналістами, які виконували свій військовий обов’язок в складі армійських підрозділів на територіях інших держав.

Таких в громаді проживає 21 чоловік. Всіх їх було запрошено за зустріч, що розпочалась в Нововасилівській школі- комплекс «Гармонія». Адже саме тут встановлена меморіальна дошка  Миколі Колодіну- випускнику цієї школи, що загинув в Афганістані. Педагогічний колектив школи приєднався до церемонії покладання квітів. На жаль, через карантин участь школярів в цьому заході було виключено заради безпеки.

Зі словами привітань голова Нововасилівської ОТГ Олександр Прокопенко звернувся до воїнів – ветеранів локальних війн вже в затишному залі місцевого кафе. Він висловив свою повагу та вдячність цим мужнім людям за активну громадську позицію, допомогу в розбудові суспільства. Також воїнів - ветеранів привітали начальник першого відділу Мелітопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник В. Кучерков, начальник відділу освіти та культури Нововасилівської ОТГ О. Кірпік.

На зустрічі були також представники спілки воїнів – афганців з сусідньої Приазовської громади – голова спілки В. Царенко та В. Саппа. Вони також взяли слово для привітань. 

Непомітно сплинув час зустрічі, адже вона була в дружній атмосфері. Чудовим подарунком для всіх стала концертна програма, яку підготували працівники Нововасилівського будинку культури. Лунали пісні часів молодості ветеранів Афганської війни. Це було дуже зворушливо і хоч на деякий, хай і короткий час, дозволило кожному з них подумки повернутися в роки юності.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь