A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Про схвалення проекту звіту виконання Програми «Дитинство», спрямованої на захист прав дітей та розвиток сімейних форм виховання Нововасилівської селищної ради у 2021 році

Дата: 18.02.2022 15:46
Кількість переглядів: 189

Україна

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

НОВОВАСИЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Мелітопольського району Запорізької області

 

Р І Ш Е Н Н Я   

17 лютого 2022 року                                                                 № 2

смт Нововасилівка  

 

 

Про схвалення проекту звіту виконання Програми

«Дитинство», спрямованої на захист прав

дітей та розвиток сімейних форм виховання

Нововасилівської селищної ради у 2021 році

 

Відповідно до ст. 26, 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Законом України «Про охорону дитинства» та з метою забезпечення оптимального функціонування цілісної системи захисту прав дітей на території селищної ради, організації їх морального, фізичного та розумового розвитку, поліпшення соціальної підтримки сімей з дітьми, виховання відповідального батьківства та запобігання соціальному сирітству, виконком Нововасилівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Схвалити проект звіту про виконання Програми «Дитинство», спрямованої на захист прав дітей та розвиток сімейних форм виховання Нововасилівської селищної ради за 2021 рік.

2. Винести на розгляд чергової сесії Нововасилівської селищної ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, спорту, соціального захисту та охорони здоров'я .

 

 

 

 

Селищний голова                                                       Олександр ПРОКОПЕНКО

Додаток 1

до рішення виконавчого комітету

Нововасилівської селищної ради

 

Звіт про виконання Програми «Дитинство», спрямованої на захист прав дітей та розвиток сімейних форм виховання Нововасилівської селищної ради за 2021 рік

 

Рішенням сесії Нововасилівської селищної ради від 17.03.2021 року № 8 прийнята Комплексна Програма «Дитинство» спрямована на захист прав дітей та розвиток сімейних форм виховання Нововасилівської селищної ради на 2021-2023 роки. Метою програми є забезпечення оптимального функціонування цілісної системи захисту прав дітей, організації їх морального, фізичного та розумового розвитку, поліпшення соціальної підтримки сімей з дітьми, виховання відповідального батьківства та запобігання соціальному сирітству на території Нововасилівської селищної ради.

За 2021 рік згідно Програми «Дитинство» проведено наступні заходи:

 - 1 червня День захисту дітей. Заходи проходили на території сіл Розівка, Ганно-Опанлинка, Воскресенка, Ганнівка, Новоспаське, смт. Нововасилівка. Для дітей були організовані розважальні програми за участю аніматорів. За рахунок програми 650 дітей Нововасилівської селищної ради отримали солодкі подарунки на суму 13.021 грн.

 - 30 вересня День усиновлення. В цей день 57 дітей позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім'ях, дитячих будинках сімейного типу та під опікою, отримали солодкі подарунки на суму 4.679 грн.

 - 03 грудня Міжнародний День людей з обмеженими можливостями. Кожна дитина з обмеженими можливостями була відвідана за місцем проживання. 13 дітей отримали подарункові набори для проведення свого дозвілля та розвитку творчих здібностей. Сума подарункових наборів склала 2.530 грн.

 - 19 грудня День Святого Миколая. З цієї нагоди представники селищної ради подарували солодкі подарунки дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітям із багатодітних сімей, дітям із сімей учасників АТО та дітям з особливими потребами. За програмою було придбано 118 подарунків на суму 9.770 грн.

 

Начальник Служби у справах дітей                    Альона ШОПОВА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь