A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Про затвердження протоколу комісії з питань використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейни

Дата: 18.02.2022 16:06
Кількість переглядів: 211

Україна

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

НОВОВАСИЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Мелітопольського району Запорізької області

 

Р І Ш Е Н Н Я   

17 лютого 2022 року                                                                 № 22

смт Нововасилівка

 

 

Про затвердження протоколу комісії

з питань використання субвенції з

державного бюджету місцевим

бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні

роботи, придбання житла та приміщень для

розвитку сімейних та інших форм виховання,

наближених до сімейних, та забезпечення

житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених

батьківського піклування, осіб з їх числа

 

Керуючись ст. 34, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 р. № 615 «Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа» виконавчий комітет Нововасилівської селищної ради

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Затвердити протокол комісії з питань використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа від 08.02.2022 року № 1 (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Арабаджи Максима Ігоровича.

 

 

 

Селищний голова                                                       Олександр ПРОКОПЕНКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішенням виконавчого комітету

Нововасилівської селищної ради

від 17.02.2022р.  №22

 

 

ПРОТОКОЛ № 1

засідання комісії з питань використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

 

08.02.2022 року                                                                         смт. Нововасилівка

 

Голова комісії: Олександр ПРОКОПЕНКО

Заступник голови: Максим АРАБАДЖИ

Секретар комісії: Альона ШОПОВА

 

Члени комісії: Іван БАКЛАЖКОВ, Олександра СОБОЛЬ, Ольга КІРПІК, Олена СОБЧЕНКО, Марина ЕЗУМА, Людмила ШУЛЬГА.

 

Порядок денний:

 

1. Про затвердження списків дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа віком від 16 до 23 років, від 23 до 35 років, старше 35 років для виплати грошової компенсації за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам за належні для отримання житлові приміщення.

2. Про визначення потреби в субвенції за напрямами, передбаченими пунктом 4, з урахуванням умов, визначених пунктом 5 «Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримки малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа» затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 року № 615, (далі-Порядок).

3. Про винесення на розгляд виконавчого комітету Нововасилівської селищної ради для затвердження Протоколу комісії та представлення документу на розгляд обласної регіональної комісії.

 

З питання першого слухали:

 

Альону ШОПОВУ, яка повідомила, що на сьогодні на квартирному обліку в Нововасилівській селищній раді перебувають 11 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа віком від 16 до 23 років та 15 осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування віком від 23 до 35 років, які потребують виплати грошової компенсації для придбання житла. Особи з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування віком старше 35 років в Нововасилівській селищній раді на квартирному обліку відсутні.

 

ВИРІШИЛИ:

1. Затвердити список дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа віком від 16 до 23 років для виплати грошової компенсації в кількості 11 дітей, які перебувають на квартирному обліку в Нововасилівській селищній раді (додаток 1 додається).

2. Затвердити список дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа віком від 23 до 35 років для виплати грошової компенсації в кількості 15 осіб, які перебувають на квартирному обліку в Нововасилівській селищній раді (додаток 2 додається).

 

Голосували: За-9; Проти-0; Утримались-0.

 

З питання другого слухали:

 

Максима АРАБАДЖИ, який повідомив, що згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 року № 615, якою затверджено «Порядок та умови надання субвенцій з державного бюджету до місцевих бюджетів на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа», діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та особи з їх числа віком від 16 до 23 років, від 23 до 35 років, старше 35 років (далі-діти), які перебувають на квартирному обліку, можуть отримати виплату грошової компенсації за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Під час обговорення питання усі присутні члени комісії дійшли згоди щодо спрямування субвенції на виплату грошової компенсації за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

 

ВИРІШИЛИ:

1. Визначити потребу в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2022 році, а саме - на виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа (далі-грошова компенсація).

 

Голосували: За-9; Проти-0; Утримались-0.

 

З питання третього слухали:

 

Максима АРАБАДЖИ, який керуючись ст. 34, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 р. № 615 «Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа» та з метою забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, запропонував винести протокол комісії для затвердження на засіданні виконавчого комітету Нововасилівської селищної ради та представити його на розгляд обласної регіональної комісії.

 

ВИРІШИЛИ:

1. Протокол комісії винести для затвердження на засідання виконавчого комітету Нововасилівської селищної ради.

2. Представити даний протокол, затверджений рішенням виконавчого комітету Нововасилівської селищної ради на розгляд обласної регіональної комісії.

 

Голосували: За-9; Проти-0; Утримались-0.

 

 

ПРОКОПЕНКО

Олександр Миколайович
 

селищний голова, голова комісії

АРАБАДЖИ

Максим Ігорович

 

заступник селищного голови з питань діяльності виконавчого органу, заступник голови комісії

 

ШОПОВА                                                  начальник служби

Альона Андріївна                                      у справах дітей селищної ради,

                                                                     секретар комісії

 

 

БАКЛАЖКОВ

Іван Іванович

 

СОБОЛЬ

Олександра Юріївна

 

КІРПІК

Ольга Іванівна

 

СОБЧЕНКО

Олена Петрівна

 

ЕЗУМА

Марина Олександрівна

 

 

ШУЛЬГА

Людмила Володимирівна

начальник юридичного відділу

селищної ради

 

начальник фінансового відділу

селищної ради

 

начальник відділу освіти та культури селищної ради

 

начальник загального відділу

селищної ради

 

начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг»

селищної ради

 

директор КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

Списки дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку на території Нововасилівської селищної ради від 16 до 23 років (1999 р. н. включно)

 

ПІБ

Дата прийняття на квартирний облік

Дата народження

Наявність інвалідності (у разі встановлення)

Територіальна громада, де перебуває на квартирному обліку особа

Примітка

1

Євсюнін

Тимур Володимирович

Рішення виконкому Нововасилівської селищної ради від 20.12.2016 № 36

25.04.2000

-

Нововасилівська селищна рада

 

2

Владімірова Анастасія Василівна

Рішення виконкому Нововасилівської селищної ради від 12.06.2018 № 24

27.07.2001

-

Нововасилівська селищна рада

 

3

Романенко

Стас Миколайович

Рішення виконкому Беседівської сільської ради від 28.01.2019 № 5

23.03.1999

-

Нововасилівська селищна рада

 

4

Трубнікова Анастасія Станіславівна

Рішення Маківської сільської ради від 17.04.2019 № 2

16.03.2003

-

Нововасилівська селищна рада

 

5

Геворгян Крістіна Миколаївна

Рішення виконкому Нововасилівської селищної ради від 18.04.2019 № 16

06.06.2002

-

Нововасилівська селищна рада

 

6

Єлісєєва

Ірина Валентинівна

Рішення виконкому Воскресенської сільської ради від 21.05.2019 № 8

23.03.2003

-

Нововасилівська селищна рада

 

7

Гордієнко Олександр Андрійович

Рішення виконкому Нововасилівської селищної ради від 01.10.2020 № 29

28.06.2004

-

Нововасилівська селищна рада

 

8

Янцевич Максим Олександрович

Рішення виконкому Нововасилівської селищної ради від 14.06.2021 № 10

09.10.2004

-

Нововасилівська селищна рада

 

9

Єлісєєва

Влада

Андріївна

Рішення виконкому Нововасилівської селищної ради від 08.07.2021 № 6

08.05.2004

-

Нововасилівська селищна рада

 

10

Мажура

Сергій

Леонідович

Рішення виконкому Нововасилівської селищної ради від 15.11.2021 № 3

17.10.2005

-

Нововасилівська селищна рада

 

11

Квітка

Ігор

Андрійович

Рішення виконкому Нововасилівської селищної ради від 15.11.2021 № 4

14.08.2005

-

Нововасилівська селищна рада

 

 

Секретар селищної ради                                                                                                    Надія ГОЛУБЄВА

Додаток 2

Списки дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку на території Нововасилівської селищної ради від 23 до 35 років (з 1998 р. н.)

 

ПІБ

Дата взяття на квартирний облік

Дата народження

Наявність інвалідності (у разі встановлення)

Територіальна громада, де перебуває на квартирному обліку особа

Примітка

1

Амброзяк Володимир Володимирович

Рішення виконкому Новоспаської сільської ради від 14.08.2012 №32-08/12

10.09.1993

-

Нововасилівська селищна рада

 

2

Зуєва

Ольга Володимирівна

Рішення виконкому Новоспаської сільської ради від 14.08.2012 №32-08/12

13.09.1995

-

Нововасилівська селищна рада

 

3

Ладченко

Альона

Юріївна

Рішення виконкому Новоспаської сільської ради від 14.08.2012 №32-08/12

21.09.1995

-

Нововасилівська селищна рада

 

4

Мажура

Михайло Васильович

Рішення виконкому Новоспаської сільської ради від 14.08.2012 №32-08/12

13.01.1996

-

Нововасилівська селищна рада

 

5

Зуєва

Анастасія Володимирівна

Рішення виконкому Новоспаської сільської ради від 14.08.2012 №32-08/12

29.10.1996

-

Нововасилівська селищна рада

 

6

Ладченко Христина Олександрівна

Рішення виконкому Новоспаської сільської ради від 14.08.2012 №32-08/12

06.11.1996

-

Нововасилівська селищна рада

 

7

Доценко Олександр Вікторович

Рішення виконкому Ганнівської сільської ради від 15.01.2013 №4

29.11.1994

-

Нововасилівська селищна рада

 

8

Волков

Максим Олександрович

Рішення виконкому Ганнівської сільської ради від 15.01.2013 №4

21.03.1995

-

Нововасилівська селищна рада

 

9

Рашоян

Артур

Кялашевич

Рішення виконкому Ганнівської сільської ради від 15.01.2013 №4

15.08.1995

-

Нововасилівська селищна рада

 

10

Устинська Анастасія Василівна

Рішення виконкому Ганнівської сільської ради від 15.01.2013 №4

20.10.1995

-

Нововасилівська селищна рада

 

11

Суслова

Анастасія Сергіївна

Рішення виконкому Ганнівської сільської ради від 15.01.2013 №4

01.03.1996

-

Нововасилівська селищна рада

 

12

Батова

Ганна Олександрівна

Рішення виконкому Розівської сільської ради від 15.01.2013 №2

19.04.1996

-

Нововасилівська селищна рада

 

13

Голубкова

Тетяна

Сергіївна

Рішення виконкому Воскресенської сільської ради від 19.02.2013 №1

29.08.1995

-

Нововасилівська селищна рада

 

14

Єлісєєва

Світлана Валентинівна

Рішення виконкому Воскресенської сільської ради від 19.02.2013 №1

23.12.1996

-

Нововасилівська селищна рада

 

15

Зайкова

Ірина

Сергіївна

Рішення виконкому Федорівської сільської ради від 25.07.2013 №2

20.03.1997

-

Нововасилівська селищна рада

 

 

Секретар селищної ради                                                                                                    Надія ГОЛУБЄВА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь