A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововасилівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

З 1 липня Держпраці у взаємодії з ДПС розпочне інспектування з питань виявлення незадекларованих працівників

З 1 липня Держпраці у взаємодії з ДПС розпочне інспектування з питань виявлення незадекларованих працівників

Під час формування Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік був узгоджений механізм спільної роботи ряду державних органів, у тому числі Держпраці та ДПС, щодо реалізації спільних заходів, спрямованих на стимулювання роботодавців і працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин.

12:55 29.06.2021

26 червня в селі Новоспаське Нововасилівської ОТГ відбувся відкритий чемпіонат Запорізької області з кіокушин-карате, присвячений річниці з Дня створення Конституції України.

26 червня в селі Новоспаське Нововасилівської ОТГ відбувся відкритий чемпіонат Запорізької області з кіокушин-карате, присвячений річниці з Дня створення Конституції України.

5 років назад одна людина, що захоплюється цим спортом,– спортсмен Євген Якимов, запросив дітей села в маленький гурток. Хлопцям та дівчатам в сільській місцевості також хочеться дізнаватися щось нового, спробувати свої здібності та сили. А тут така можливість – кіокушин-карате! Це ж не просто спорт, це східна філософія. Той, хто одного разу увійшов в світ карате, і сприйняв його, вже все життя буде керуватись принципами та догмами карате – благородство, честь, справедливість, сила духу, сила думки, дисципліна повсякденно і повсякчасно. Сам Євген колись захопився карате, хоча спочатку прийшов в спорт в футбол.

22:36 27.06.2021

Колективи Нововасилівської об’єднаної територіальної громади «Райская птица »  смт Нововасилівка та «Къдънки»  с.Миколаївка прийняли участь у Всеукраїнському фестивалі «Ми українські» у місті Приморськ Бердянського району

Колективи Нововасилівської об’єднаної територіальної громади «Райская птица » смт Нововасилівка та «Къдънки» с.Миколаївка прийняли участь у Всеукраїнському фестивалі «Ми українські» у місті Приморськ Бердянського району

У творчому віночку мистецтв переплелися культури багатьох національностей Запорізької області, вони щиро і відкрито виступали транслюючи історію самобутньої культури свого народу та нерозривну єдність національної народної культури з українською культури. Адже всі ми українські і неважливо народилися ми на цій дивовижній землі, чи приїхали пізніше.

23:21 26.06.2021

22 червня – День пам’яті та скорботи

22 червня – День пам’яті та скорботи

80 років минуло з того страшного дня, коли Німеччина розпочала новий етап своєї захватницької війни – військо Гітлера перейшло кордон Радянського Союзу. Саме ця дата стала кордоном між мирним життям та будівництвом держави і війною та скорботами, яких народ ще знав.

22:14 22.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь